Senior Logistiker

Senior Logistiker

Vill du arbeta med Supply Chain på ett globalt växande företag i en medicinteknisk bransch? Här erbjuds du en varierande roll där du tillsammans med ett sammansvetsat team arbetar för att förse organisationen med material och tjänster till rätt kvalitet, i rätt tid, till rätt pris.

Som Senior Logistiker på Atos Medical arbetar du strategiskt och operationellt med ansvaret för hela materialflödet. Du är en del av Supply Chain som idag består av sju medarbetare. Rollen innefattar varierande arbetsuppgifter som sköts parallellt. Du samarbetar med flera funktioner inom verksamheten både internt och externt och har en koordinerande roll mellan de olika områdena.

Arbetsuppgifter
  • Utveckla och optimera lagerstyrning, planeringsprocesser, S&OP och produktflöde globalt för att säkerställa en hög leveranssäkerhet
  • Utveckla tydliga KPIer inom Supply Chain
  • Leda fraktupphandlingar och fraktkostnadsanalys
  • Du kommer att vara i centrum för vår globala Supply Chain
Erfarenheter
  • Relevant högskoleutbildning
  • 5-15 års erfarenhet inom Supply Chain och dataanalys (Excel)
  • Mycket god erfarenhet i Officepaketet, framförallt Excel
  • Vana att arbete i en global organisation på engelska
Kompetenser

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en driven och analytisk person, samtidigt behöver du vara trygg i att driva på ditt eget arbete. Du trivs i en värderingsstyrd arbetsmiljö som kännetecknas av engagemang, fokus, prestigelöshet, lagarbete och en ständig vilja att utveckla och förbättra, där även du förväntas bidra. I rollen kommer du att samarbeta med många funktioner globalt varför det är viktigt att du brinner för en god kommunikation och samarbete.

Du bör ha universitetsutbildning inom Supply Chain eller motsvarande kompetens förvärvad genom arbetserfarenhet. Vidare krävs också att du tidigare har arbetat med att driva förbättringsprojekt rörande försörjningskedjor i kombination med relevant erfarenhet inom Supply Chain.

Din förmåga att hantera stora mängder data, analysera samband och göra rotorsaksanalyser är avgörande för uppdraget och avancerade kunskaper i Excel är ett krav. För denna tjänst kommer dina personliga egenskaper väga tungt, men erfarenhet från arbete på en Logistik/ Supply Chain avdelning är ett krav.

Placering och kontaktperson

Tjänsten är en tillsvidareanställning och avser heltid på dagtid. Placering i Hörby, 20 minuter norr om Lund. Cirka 20 resdagar/år.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hilding Olofsson via mail hilding.olofsson@atosmedical.com

Sista ansökningsdagen är den 12 december, 2019. Vi intervjuar löpande så vänligen skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Vi erbjuder

Du kommer att ingå i ett litet team som arbetar tillsammans i en dynamisk organisation för att kontinuerligt växa och utveckla verksamheten. Vi erbjuder en omväxlande tjänst där ingen dag är den andra lik. Vårt företag är världsledande inom vårt segment. Du får ett arbete i en internationell miljö där en del tjänsteresor ingår i arbetet, främst i Europa.
Mer info
Område Hörby
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 jan 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Join us and give people a voice
Atos Medical är ett medicinteknikföretag med inriktning på röst- och lungrehabilitering för patienter som opererat bort sitt struphuvud till följd av cancer.

Atos Medical är globalt marknadsledande, med huvudkontor i Sverige och över 20 dotterbolag världen över. Vi utvecklar, tillverkar och säljer våra produkter direkt till både institutioner och slutanvändare. Vi använder oss av konstruktionslösningar och teknik som bygger på årtionden av erfarenhet och en djup förståelse för våra användare.

Vi anser att alla bör ha möjlighet att tala, även efter cancer. Vi är hängivna våra värderingar – We listen – We focus – We engage – We inspire varje dag. Vi har god kontakt med våra intressenter, involverar dem i våra aktiviteter och strävar efter att stödja dem och varandra varje dag. Oavsett vem vi interagerar med – användare, kollegor, vårdpersonal, affärspartners – så ligger respekt och integritet till grund för allt vi gör.