Säljare - lantbruk

Säljare - lantbruk

Vi växer! Vill du vara med?

Agro Maskiner fortsätter satsningen i södra Sverige. Vi erbjuder ett spännande och intressant arbete med marknadsledande produkter. Våra produkter riktar sig till både lantbruk och entreprenadföretag.

Vi söker dig med stort intresse för teknik och försäljning av lantbruksmaskiner, tidigare erfarenhet från maskinbranschen är en fördel.

Som säljare ansvarar du för att självständigt driva hela försäljningsprocessen gentemot kunder. Du kommer aktivt arbeta för att utveckla långsiktiga samarbeten som är lönsamma för både företaget och våra kunder. Det är viktigt att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. Som person är du driven, social, kommunikativ och strukturerad.

Du bör ha ett gott ordningssinne och vara intresserad av vidareutbildning vilket sker regelbundet både internt och hos våra leverantörer.
Vi vill att du har goda kunskaper i svenska och engelska och har datorvana. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder ett spännande och intressant arbete med marknadsledande produkter. Agro Maskiner säljer och servar världsledande varumärken som New Holland, JCB, Pöttinger, HE-VA, Giant m.fl.

Ansökan och CV skickas till
info-arrod@agromaskiner.se
Frågor besvaras av
Åke Andersson 0415-38 80 02
Mer info
Kontaktperson Åke Andersson
Telefon 0415-38 80 02
Område Hörby
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.agromaskiner.se/
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (43 dagar kvar)