Administratör till Atos Medical

Administratör till Atos Medical

Har du en administrativ ådra och ett öga för detaljer? Vill du vara en del av ett expansivt bolag som karakteriseras av en stark teamkänsla? Då kan du vara precis den vi söker för tjänsten som administratör hos Atos Medical. Ansök redan idag då urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Atos Medicals räkning en person som brinner för administration. Vår kund letar efter en engagerad och prestigelös kollega till deras kontor i Hörby. Atos Medical är ett snabbt växande medicintekniskt bolag som är världsledande inom tal- och lungrehabilitering.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Atos Medical. Uppdraget sträcker sig initialt under 6 månader med chans till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du arbeta med att hantera produkt- och processknuten dokumentation i samband med ett systembyte. Du kommer att stötta och erbjuda högklassig service till vår kunds olika team.

Du kommer till exempel att:
  • Administrera produkt- och processknuten dokumentation i affärssystemet
  • Upprätta och förändra befintliga dokument
  • Stötta övriga delar på avdelningen med administrativa uppgifter
Tjänsten passar dig som brinner för administration och trivs i en roll som ställer krav på struktur och noggrannhet.

Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet av administrativt arbete
  • Har god vana av att arbeta med datorn som ditt främsta verktyg
  • Har grundläggande kunskaper i Word och Excel
  • Talar och skriver engelska obehindrat då större delen av kommunikationen sker på engelska i tjänsten.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP men inget krav. Det ses också som positivt om du har ett tekniskt intresse.

Som person är du strukturerad och noggrann då det krävs i denna tjänst som administratör. Du har en stark känsla för service och är en öppen och framåt person då rollen innebär internservice.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning

Placering: Hörby

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Hörby
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atos Medical är ett företag som är marknadsledande inom tal- och lungrehabilitering för cancerpatienter som förlorat sin röst och andas genom ett stoma.
I nära samarbete med sjukvårdspersonal, ledande institutioner och slutanvändare, har Atos utvecklat området för laryngektomi och den standardvård vi har idag. De har fler än 25 års erfarenhet inom laryngektomivård och fler än 450 Atos-anställda i hela världen.