Hoppa till innehåll

Apotekschef till Apotek Hjärtat Hörby

Publiceringsdatum
20 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Därför ska du jobba hos mig, Regionchef Ylva Nilsson berättar:

Välkommen till att bli en del av region 17 i Skåne Öst och Blekinge!

För mig som din chef, är det viktigt att Du har ett stort engagemang för att driva apoteket mot uppsatta mål, tillsammans med apotekets duktiga medarbetare och skapa en smittande god laganda. Det viktigt att du alltid sätter kundmötet först och leder genom exempel. Jag förutsätter att du är en teamplayer och ser hela laget som en resurs där alla hjälps åt. Och inte minst att du arbetar tillsammans med regionens andra chefer och fortsätter med det goda samarbetet som finns mellan chefskollegorna. 


Apoteket Hjärtat i Hörby ligger centralt med Kry vårdcentral och tandläkarmottagning nära. Det finns bra busskommunikation till och från orten som ligger längs E22:an. Ett litet fräscht apotek med totalt 3 engagerade medarbetare på plats under veckan med öppettider vardagar 9-18.

Såhär jobbar en Apotekschef på Hjärtat!

Du har det övergripande ansvaret för resultat-, drift-, personal- och farmaceutiska frågor på ditt apotek. Din främsta arbetsuppgift är att uppnå ditt apoteks ekonomiska mål tillsammans med ditt team.  För att nå dit coachar och motiverar du personalen i deras dagliga arbete och utveckling.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.


Det här är du!


Vi söker dig som är legitimerad receptarie, apotekare eller utbildad apotekstekniker. Du är antingen i början av din karriär och vill utveckla dina ledaregenskaper eller så är du en erfaren ledare och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya framtida Hjärtat medarbetare.


Du är en drivkraftig ledare med ett affärsmässigt tänkande. Du är effektiv, initiativrik, mål- och resultatorienterad och ser verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv. Som apotekschef har du förmågan att motivera, stödja och utveckla din personal.Varför bli en del av Hjärtat?


På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där vi erbjuder dig individanpassad kompetensutveckling och där du har ett nära samarbete med dina kollegor och chef.


Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!


Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.


Tjänsten är en tillsvidareanställning som Apotekschef. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2024-06-20

Kontaktperson: Ylva Nilsson, 0735975497

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se