Pulverlackerare sökes till kund i Höör

Pulverlackerare sökes till kund i Höör

Omgående behov hos vår kund!

Vi söker nu en pulverlackerare till vår kund CEPA Steeltech AB för ett omgående uppdrag.

CEPA Steeltech AB är en underleverantör till verkstadsindustrin och ingår i Stockforsa Invest AB, med drygt 150 anställda verksamma på 21 000 m2 produktionsyta beläget i Höör, Sverige och Bykow i Polen. CEPA lägger stort fokus på vår specialkompetens inom områdena laserskärning/svetsning, stansning och djupdragning. Tillverkning av plåtkomponenter sker till verkstadsindustri med svensk anknytning. Genom modern teknik, komplett tillverkningsprocess, en flexibel och effektiv organisation, ska vi tillfredsställa kundens behov och förväntningar.

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta som pulverlackerare i målarteamet. Erfarenhet från lackering och industri efterfrågas. Som arbetare i måleriet ser du till så att företagets metallprodukter hanteras på ett bra sätt. Du ser till att kemikaliehalten är rätt i tvätten, har koll på torken och så att pulverboxen fungerar på rätt sätt samt synar kvaliteten. I övrigt är det viktigt med rätt inställning och viljan att lära dig att arbeta enligt CEPA´s riktlinjer och jobba för fortsatt utveckling.
  DINA KVALIFIKATIONER
  • Tidigare jobbat på en lackavdelning eller motsvarande.
  • God verkstadsvana
  • Driv och vilja att lära dig nya saker
  • Stort fokus på kvalitet och säkerhet
  MERITERANDE
  • Truck kort
  • Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil.
  DIN PROFIL

  För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
  • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
  • är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
  • har en hög servicenivå.
  • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
  ANSÖKAN

  Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

  Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
  Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Varmt välkommen med din ansökan!

  Om jobandtalent

  Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

  Att jobba på jobandtalent

  På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.
  Mer info
  Område Höör
  Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 10 apr 2023 (18 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren


  Om oss:


  Jobandtalent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

  Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.