Hoppa till innehåll
Cepa logotyp

Pulverlackerare till Cepa i Höör

Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med pulverlackering? Är du positiv, arbetsam och noggrann som person? Vi på Adecco ger dig då möjligheten att arbeta som pulverlackerare hos det spännande Cepa i Höör.

Vi söker dig som tidigare arbetat med industrilackering och har erfarenhet av pulverlackering. Har du dessutom tidigare arbetat med plåt kommer det att underlätta din förståelse för hur materialet fungerar och ska behandlas vid lackering. Du som har tidigare erfarenhet inom yrket men som nu känner dig redo att ta nästa steg och utvecklas finns det stora möjligheter för hos CEPA
Du kommer att driva hela lackeringsprocessen av företagets producerade material. Vidare kommer du att vara en viktig del av företagets produktion i säkerställandet av att produkterna lackeras med god kvalité för att därefter sändas ut till kund.

Viktigt för tjänsten är:
- Att du har grundläggande kunskaper i pulverlackering
- Förståelse för maskinstyrning
- Kem-utbildning och truckkort är ett stort plus i kanten
- Teknisk kunnig

Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag.

Vi lägger stort vikt vid personlig lämplighet

Om Cepa:
CEPA Steeltech AB är en underleverantör till verkstadsindustrin och ingår i Stockforsa Invest AB, med drygt 150 anställda verksamma på 21 000 m2 produktionsyta beläget i Höör, Sverige. Företagen är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Bland våra större kunder finns Alfa Laval, ABB, Volvo, General Electric.

CEPA lägger stort fokus på vår specialkompetens inom områdena laserskärning/svetsning, stansning och djupdragning. Tillverkning av plåtkomponenter sker till verkstadsindustri med svensk anknytning. Genom modern teknik, komplett tillverkningsprocess, en flexibel och effektiv organisation, ska vi tillfredsställa kundens behov och förväntningar.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommenatt kontakta ansvarig rekryterare: Joella Olofsson via joella.olofsson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Sista ansökningsdag
25 okt. 2023 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare