Hoppa till innehåll

Intresseanmälan - Jobb inom industri

Publiceringsdatum
20 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjänsten

Vi på Boxflow söker ständigt personal till våra kunder i mellersta Skåne. Vanligt förekommande kompetenser som vi söker är montörer, maskinoperatörer och övriga industrimedarbetare. Du kommer att arbeta som ambulerande konsult vilket innebär ett stort eget ansvar samt flexibilitet. Då vi styrs av våra kunders behov kan våra framtida uppdrag innebära arbete på heltid såväl som på deltid. Är du intresserad av att arbeta som konsult inom industri och bli kontaktad vid eventuella framtida uppdrag är du varmt välkommen med din intresseanmälan.

Observera att detta endast är en intresseanmälan för framtida uppdrag och du kommer att bli kontaktad om det kommer in aktuella uppdrag som kan passa din tidigare erfarenhet.

Vanligt förekommande uppdrag

  • Montör (montering, ritläsning, truckkörning)
  • Maskinoperatör (maskinkörning, materialpåfyllnad, truckkörning)
  • Övriga roller (kantbockare, kantpressare, industrilackerare, svetsare)

Profil & bakgrund

För att trivas i rollen som konsult tror vi att du är en kommunikativ person som trivs i en omväxlande miljö. Vidare har du tidigare erfarenhet av arbete i industriell miljö och är nyfiken på att utvecklas vidare inom ditt område.

Observera igen att detta är en intresseanmälan för framtida uppdrag och inte kopplat till en specifik tjänst.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller via telefon.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se