Vi söker dig som älskar att baka och vara med om att skapa matupplevelser med fina råvaror, som vill arbeta i en vacker miljö, och som vill bidra med ett gott värdskap i restaurangen och på Bosjökloster i stort. Vi ser gärna att du är delaktig med dina idéer för att utveckla verksamheten framåt.

Ledarskapsförmåga, hög ambitionsnivå, god samarbetsförmåga och en lösningsinriktad inställning uppskattas. Vi erbjuder en rolig arbetsplats med en stor bredd av omväxlande uppgifter från kök till gäst.

Tjänsten är till att börja med en säsongsanställning, med möjlighet att fortsätta med en tillsvidareanställning. Arbetstiderna varierar under året och under dagar, kvällar och helger. Lön enligt kollektivavtal och överenskommelse beroende på din tidigare erfarenhet och ansvarsnivå. Svenska och engelska är ett krav. Tillgång till körkort och bil är nödvändigt.

Bosjökloster Slott & Trädgårdar grundades som nunnekloster på 1100-talet. Idag är det ett uppskattat besöksmål med utställningar, guidningar, park och trädgårdar och arrangemang året om, bland annat midsommarfirande, konserter, julmarknad och familjeaktiviteter. Här finns också en slottsbutik. Trädgårdscaféet är öppet under sommarsäsongen maj-september; Stallet tar emot bokningar hela året för grupper, konferenser och fester. Verksamheten drivs av familjen Bonde, som bor på platsen sedan flera generationer.

Läs gärna mer om Bosjökloster på www.bosjokloster.se.
Mer info
Område Höör
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bosjokloster.se
Sista ansökningsdag 12 apr 2023 (20 dagar kvar)