Tillverkningsingenjör till CEPA Steeltech

Tillverkningsingenjör till CEPA Steeltech

Om tjänsten
Som tillverkningsingenjör hos CEPA Steeltech kommer du arbeta med att driva och utveckla företagets konstruktionsarbete gällande förädling av plåtkomponenter till kund. Tillsammans med dina kollegor vidareutveckla du konstruktionsunderlag från kund för att på bästa sätt kostnads- och tidseffektivisera framtagning av önskad produkt. Ni kundanpassar produktionen med stort fokus på kvalité, miljö och hållbarhet.

Vidare innebär arbetet nära samarbete med produktionen där du deltar vid implementering av nya processer, aktivt följer upp och justerar underlag. Du kommer även vara behjälplig tvärfunktionellt i företaget där du bistår såväl marknad, inköp och kvalité med din expertis och kompetens.

I din roll som tillverkningsingenjör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Konstruktion och utveckling av produkter
  • Ta fram lösningar och förbättringsförslag som efterlever kundens krav och önskemål
  • Ta fram ritningar, dokumentation och beskrivningar av nya produkter

Tjänsten som tillverkningsingenjör är en direktrekrytering till CEPA Steeltech AB med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från en tillverkande industri. Har du erfarenhet av plåtkonstruktion är det högst meriterande. Med rätt grunderfarenhet ser vi fram emot att få bygga vidare på din kompetens och investera i din utveckling.

Vi söker dig med en förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse!

Viktigt för tjänsten är:

  • Erfarenhet från tillverkande industri
  • Erfarenhet från något CAD- verktyg, gärna Inventor
  • Erfarenhet av ritningsläsning och ritningsframtagning till produktion
  • Erfarenhet av att arbete i affärssystem kopplat till produktion, gärna Monitor
  • Svenska och engelska, i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om CEPA Steeltech AB
CEPA Steeltech AB är en underleverantör till verkstadsindustrin och ingår i Industrigruppen HCU AB, med drygt 150 anställda verksamma på 21 000 m2 produktionsyta beläget i Höör, Sverige och Szczecin i Polen. Företagen är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och FSC. CEPA lägger stort fokus på vår specialkompetens inom områdena laserskärning/svetsning, stansning och djupdragning. Tillverkning av plåtkomponenter sker till verkstadsindustri med svensk anknytning. Genom modern teknik, komplett tillverkningsprocess, en flexibel och effektiv organisation, ska vi tillfredsställa kundens behov och förväntningar. Bland våra större kunder finns Alfa Laval, ABB, och Muuto.

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar CEPA Steeltech med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Ida-Maria Ryberg via ida-maria.ryberg@adecco.se alt. 0736 84 72 91

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Höör
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Processingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 mars 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!