Säljchef till UBD Cleantech

Säljchef till UBD Cleantech

Om tjänsten
Tjänsten som Säljchef är en operativ roll där du aktivt arbetar med försäljning och utveckling av företagets renoveringserbjudande gentemot bilindustrin. UBD Cleantech är ett branschledande företag vars kunder utgörs av flera världsledande företag inom branschen så som Toyota, Volvo, VW, PSA, Ford, Jaguar och Chrysler.

Här får du således möjlighet att arbeta med flera spännande företag med stort fokus på hållbarhet och cirkulär ekonomi. Det är din uppgift, att genom nära dialog med kund, fånga upp nya behov och önskemål. Tillsammans med ett kompetent team erbjuder ni olika renoveringslösningar i form av innovativa produkter och processer.

Som Säljchef sitter du med i företagets ledningsgrupp där du ges möjlighet att påverka och bidra till företagets fortsatta tillväxt och framgång.

I din roll som Säljchef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Ständigt arbeta med utveckling av befintliga och nya kundrelationer.
  • Aktiv bearbetning av RFQ, offertframtagning och kostnadskalkyl.
  • Uppdatera kundportaler där marknadsprocessen är involverad.
  • Nära samarbete med företagets övriga processägare från teknik, kvalitet, logistik och produktion.

Tjänsten som Säljchef är en direktrekrytering till UBD Cleantech med start enligt överenskommelse. Du är placerad i Höör där du hittar både kontor och produktion.

Om dig
Vi söker dig med gedigen erfarenhet av operativt samt strategiskt försäljningsarbete. Kommer du från bilindustrin eller annan tillverkande industri är detta högst meriterande. Vidare besitter du ett tekniskt intresse och kunnande som bidrar till värdeskapande och affärsmässiga kunddialoger.

Som person är du social, kommunikativ och ihärdig. Du är kundorienterad med en förmåga att bygga långsiktiga och förtroendefulla kundrelationer samtidigt som du trivs med ett nära internt samarbete.

För att lyckas i rollen har du ett starkt självledarskap och vet hur du ska planerar och prioriterar ditt arbete för att lyckas med din försäljning. Genom ett stort affärsdriv skapar du förutsättningar för en hög kundnärvaro och tillväxt. Med en kompetent organisation i ryggen frontar du bolaget med stort engagemang och stolthet.

Viktigt för tjänsten är:

  • Gedigen erfarenhet av marknads- och försäljningsarbete.
  • Tekniskt intresse och kunnande.
  • B körkort.
  • Flytande svenska och engelska, i tal och skrift.

Om UBD Cleantech AB
UBD Cleantech har sedan starten 1970 byggt upp ett gediget kunnande och ett stort kontaktnät inom renovering av reservdelar till den europeiska bilindustrin. Vi har avtal med flera av världens största biltillverkare för att efter deras specifika krav renovera och åter distribuera delar till försäljning. Tillsammans har vi utvecklat produkter och processer som ingen trodde var möjligt. Vi kan göra det igen.

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar UBD Cleantech med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Ida-Maria Ryberg via ida-maria.ryberg@adecco.se alt. 0736 84 72 91

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Höör
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!