Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

CNC-operatör för framtida uppdrag

Ansök nu

Nu söker Adecco CNC-operatörer till framtida uppdrag i Skåne. I din roll kommer dina huvudsakliga ansvarsområden innebära metallbearbetning genom maskinkörning. Arbetet kommer även att innebära att manuellt ladda maskiner samt hantering av material. Verksamhetens maskiner består av pressar och svarvar. För detta krävs att du har god maskinkännedom. Du kommer även jobba mycket med omställningar av maskiner, vilket förutsätter att du har ett tekniskt intresse. Då arbetet kan vara fysiskt krävande emellanåt ser vi gärna att du har god fysik.

Som CNC-operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Metallbearbetning genom maskinkörning
- Kontrollmäta
- Styrsystem

Du kommer att arbeta med hela bearbetningsprocessen från ritning till färdig produkt inom skärande bearbetning, svarvning och fräsning. Du kommer att få läsa ritningar, programmera och ställa maskiner, samt kontrollera färdig produkt.

Vad erbjuder vi?
Denna rekryteringsprocess är via Adecco. Frågor och ansökning kommer därför besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten tillsätts omgående efter överenskommelse med löpande rekryteringsarbete. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök genom att klicka på "ansök". Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Joella Olofsson som ni når via Joella.Olofsson@adecco.se. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare