Verkstadsarbetare till vår kund i Höör

Verkstadsarbetare till vår kund i Höör

Om kunden
Nu söker vi verkstadsarbetare till vår kund i Höör!

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår flera olika moment så som svetsning, kapning, kantbockning, laser och montering.

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag under dagtid.

Erfarenhet
Vi söker dig som är kvalitetsmedveten och noggrann. Du har tidigare erfarenhet av verkstadsarbete och innehar B-körkort. Truckkort är meriterande.

Ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag! Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig för rekryteringen Karolin Bjäreborn, 0708-953747. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut.

Startdatum
Snarast efter överenskommelse.
Mer info
Område Höör
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.