Montörer sökes till vår kund i Höör

Montörer sökes till vår kund i Höör

Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag omfattade av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu efter noggranna montörer till en av våra kunder i Höör. Ett monteringsjobb som kräver stor noggrannhet i kombination med ett bra tempo. Du bör vara van att hantera handverktyg och har du erfarenhet av att arbeta med maskiner är det ett plus.

Personliga kvalifikationer
  • Noggrann
  • Fingerfärdig
  • Kan hantera verktyg
  • Logiskt tänkande
  • Kan hantera enformigt arbete
Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal

Ansökan
Hanteras löpande

Startdatum
Så fort som möjligt

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Område Höör
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 okt 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.