Lastbilschaufför (c-kort) till företag i Höör för körningar dagtid

Lastbilschaufför (c-kort) till företag i Höör för körningar dagtid

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en duktig c-korts chaufför till vår kund i Höör. Du kommer arbeta dagtid måndag till fredag där du kör ut gods till befintliga kunder.

Vi vill att du har dokumentation från att du kört tidigare

Utbildning
C-kort, YKB är krav, Digitalt körkort

Erfarenhet
Tjänsten kräver erfarenhet

Personliga kvalifikationer
Säker förare

Lön och anställningsvillkor
Gällande kollektivavtal

Ansökan
Vi kommer kalla löpande och vill gärna att du söker omgående.

Startdatum
2020-03-02

Uppdragslängd
Du börjar som uthyrd med goda möjligheter att gå över till kund och tillsvidareanställning.
Mer info
Område Höör
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.