Elektronikmontörer sökes till bolag som flyttar till Höör

Elektronikmontörer sökes till bolag som flyttar till Höör

Om kunden
Till kund söker vi nu elektronikmöntörer för ett långsiktigt uppdrag med stora möjligheter att få en tillsvidareanställning direkt hos kund.

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att utföra renovering av elektronikprodukter främst för fordons- och telekommunikationsbranschen. Du kommer att jobba med en blandning av både mekanik och elektronik. Här kommer finnas fina utvecklingsmöjligheter då kunden ingår i en större koncern.

Utbildning
Gymnasieutbildning, gärna teknisk linje.

Personliga kvalifikationer
  • Tekniskt intresse
  • Elkunskaper
  • Felsökning
  • Hantera finmekanik
  • Lödning (ej ett krav)
Lön och anställningsvillkor
Arbetet är dagtid och heltid med fast lön enligt avtal. Du kommer att vara uthyrd till kund med goda chanser till en tillsvidareanställning hos kund.

Ansökan
Tillsättning sker löpande

Startdatum
okt/nov

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Område Höör
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.