Teamledare lager till inest Cosmetics Nordic AB i Höör

Teamledare lager till inest Cosmetics Nordic AB i Höör

Teamledare lager till Finest Cosmetics Nordic AB i Höör
Är du lösningsorienterad, tycker om att planera men snabbt kan ändra fokus? Har du ett intresse för kvalitet och detaljer men gärna hugger in fysiskt när det behövs? Här välkomnas du till ett bolag med exklusiva varumärken där du arbetar nära dina chefer och kollegor för att tillsammans driva verksamheten framåt!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som teamledare på Finest Cosmetics Nordic AB arbetar du dagligen i driften på lagret med personalansvar för en mindre grupp medarbetare. Din arbetsdag präglas av variation i arbetsuppgifter och snabba tempoväxlingar Dina kontaktytor är många; internt har du en tät dialog och samarbete med dina kollegor för att kunna prioritera och arbeta för verksamhetens bästa, externt har du kontakt med leverantörer, kunder och fraktbolag.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Orderadministration
  • Returer och reklamationsärenden
  • Fakturering
  • In och utleveranser
  • Fraktbokningar
  • Leveransbevakning
  • Plock och packning av produkter
Din profil
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och flera års arbetslivserfarenhet. För att lyckas i denna roll tror vi att du har arbetat i en liknande roll sedan tidigare där du har en förståelse för hur flödet fungerar från lager till fysisk butik. Du har en god datavana och har tidigare arbetat i affärssystem. Har du arbetat i Visma är detta meriterande. Du talar samt skriver på svenska och engelska obehindrat. Du har körkort och tillgång till bil.

Det viktigaste för oss är vem du är som person! Vi söker dig som är målinriktad, är kvalitetsmedveten och har ett öga för detaljer. Du har en god planeringsförmåga och har inga problem att snabbt ändra fokus. Vidare är du lösningsorienterad, serviceminded och engagerad i ditt arbete. Du bidrar med positivitet och socialt till din arbetsgrupp samt är duktig på att hålla uppe en positiv stämning och coacha dina medarbetare.

Övrig information

Placeringsort: Höör

Start: mars/april, enligt överenskommelse

Varaktighet: 1 års vikariat

Arbetstid: 80 % dagtid måndag-fredag med flextid

Lön: individuell lönesättning

Ansökan och sista ansökningsdag
Finest Cosmetics Nordic AB har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna bemanningsprocess. För den här tjänsten blir du anställd som konsult hos Maxkompetens och arbetar ute hos Finest Cosmetics Nordic AB i Höör. Har du frågor angående tjänsten så kontakta ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Josefin Kokko Ekholm 044-781 45 05.

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök på www.maxkompetens.se redan idag! Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR. Sista ansökningsdag är 4 februari 2021.

Mer om Finest Cosmetics Nordic AB
Finest Cosmetics Nordic AB är nordisk distributör av Anastasia Beverly Hills, ett av världens ledande kosmetikmärke och har som mål att bli den ledande skönhetsdistributören i Norden. Finest Cosmetics Nordic AB vill vara en värdefull och uppskattad partner för alla våra leverantörer och viktiga samarbetspartners. Vi har ett stort hjärta för alla runt om kring oss där miljö, hållbarhet och människor står i fokus. Med vår gedigna erfarenhet inom branschen har vi sedan starten 2012 expanderat och utvecklat vår verksamhet till en modern och driven distributör och arbetsgivare. Under 2020 har vi även utökat med hudvårdsmärket Dr Barbara Sturm. Läs gärna mer på www.finestcosmetics.se
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Höör
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.