Mekatronikingenjör

Mekatronikingenjör

Mekatronikingenjör
Höör

UBD Cleantech söker en mekatronikingenjör som triggas av kreativ problemlösning och av att vara en del av ett starkt engagerat team och företag i en innovativ bransch. 

UBD Cleantech erbjuder bilindustrin högteknologiskt renoverade komponenter, vilka återförs enligt industriella specifikationer. Vår vision är att vara en av Europas ledande renovörer av fordonskomponenter inom väl utvalda produktsegment. Företagets kunder utgörs av flera världsledande företag inom bilbranschen såsom Toyota, Volvo, VW, PSA, Ford SCANIA och Jaguar. 

På UBD Cleantech präglas vardagen av korta beslutsvägar, högt i tak och frihet under ansvar och du får möjlighet att arbeta med hållbarhet och cirkulär ekonomi i ett branschledande företag. Läs gärna mer om oss på www.ubd.se

 

"UBD CLEANTECH är ett spännande och innovativt företag där man får jobba mot de stora företagen inom bilindustrin. UBD bidrar till minskad miljöpåverkan där man får utrymme för sina kreativa egenskaper att hjälpa till med förbättringar av system och processer. 

Framtidsvisionen är att fortsatt ta fram högteknologiska renoveringslösningar, effektiv och kvalitetssäkrad produktion med minimal påverkan på miljön. Vi skall göra UBD som ledande företag inom renovering av fordonskomponenter.

Vi ger medarbetarna mycket frihet under eget ansvar, är väldigt mån om att personalen trivs och har roligt på jobb. Det är en platt organisation där vi samarbetar genom hela organisationen."

- Pierre Landgren, vice VD

 

Efterfrågan ökar och vår utvecklingsavdelning står inför många nya spännande utmaningar. Utvecklingsavdelningen består idag av ett team om fyra personer med lång teknisk erfarenhet. Vi är ett engagerat, jordnära gäng som har nära till skratt, som ger och tar, har högt i tak och är mycket tekniskt intresserade. Med engagemang och arbetsglädje står vi väl rustade att möta de utmaningarna vi ställs inför. 

Arbetsuppgifter 
Hos oss får du en innovativ roll som mekatronikingenjör i att finna och tillföra nya komponenter / produkter till vårt befintliga renoveringsprogram. Du deltar aktivt genom hela utvecklingsprojektet - från beredning, utvärdering och konstruktion, till verifiering, testutveckling och industrialisering. Vi arbetar med nyutveckling, konstruktion, konstruktionsändringar, teknisk dokumentation och teknisk support mot vår säljkår och våra kunder. Vi arbetar alla självständigt och driver vårt arbete inom givna tids- och kostnadsramar.

I tjänsten kommer du även besöka kunder, vilket innebär ca 10-15 resdagar per år.

Bakgrund
Du kommer från bilindustrin eller närliggande bransch och har kunskaper i mekanik, elektronik eller kanske till och med kunskaper inom båda områdena - mekatronik. Du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom mekatronik, mekanik eller elektronik och har minst ett par års arbetslivserfarenhet av produkt- och processutveckling.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Christofer Dahlman, 0702-469300, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om UBD Cleantech 
UBD Cleantech har sedan starten 1970 byggt upp ett gediget kunnande och ett stort kontaktnät inom renovering av reservdelar till den europeiska bilindustrin. Vi har avtal med flera av världens största biltillverkare för att efter deras specifika krav renovera och åter distribuera delar till försäljning. Tillsammans har vi utvecklat produkter och processer som ingen trodde var möjligt. Vi kan göra det igen. 

Mer info
Område Höör
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 15 jan 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.