Träarbetare/Snickare

Träarbetare/Snickare

Vi gör uppdrag med färdiga handlingar men kan även hjälpa till med framtagande av handling i totalentreprenad. Upplägg med totalåtagande välkomnas d.v.s. vi tar ansvar för samtliga underentreprenader och leveranser och samordnar dessa till slutlig produkt.

Vi möter upp myndigheters och beställares krav på kvalité, miljö och arbetsmiljö med utarbetade system. Vår personal utbildas fortlöpande i behörighet våtrum, heta arbeten, ställningskurser, arbetsmiljöansvar m.m.

För att stärka upp vår organisation ytterligare söker vi just nu träarbetare/snickare till entreprenad.

Kvalifikationer


Vi söker dig som trivs att arbeta i grupp men även självständigt med ständig vilja att utvecklas! Har erfarenhet av entreprenadsnickeri och dess varierande arbetsuppgifter.
  • B-körkort är ett krav
  • Svenskt Yrkesbevis
  • Flytande svenska i tal & skrift
Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Tjänsten är tillsvidare med provanställning 6mån och påbörjas efter ök.

Bemannings- och rekryteringsföretag undanbedes att höra av sig.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan idag.
Mer info
Område Höör
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 aug 2020 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HA Bygg är ett byggföretag som grundades 1995 av Henrik
Andersson. I dagsläget sysselsätter vi närmare 150st engagerade & pålitliga medarbetare som via korta beslutsvägar levererar produkter i hög kvalité, detta skapar nöjda och återkommande kunder. Vi bedriver vår huvudsakliga verksamhet i västra Skåne samt södra Halland och tar oss an byggnation i stort & smått med samma engagemang.