Är du intresserad av att leda ett team?

Finest Cosmetics Nordic söker nu vikarierande Teamledare- och orderadministratör för vårt lager som ligger beläget i Höör, mitt i Skåne. Vi söker dig som tidigare arbetat som teamledare och eller lageransvarig och har en stor passion för människor, service och kvalité.

OM TJÄNSTEN


Rollen innefattar administrativt arbete, lagerarbete samt att leda och fördela arbetet för en mindre grupp medarbetare.

I rollen ingår huvudsakliga arbetsuppgifter som:
Inkommande och utgående leveranser, orderplock, paketering, truckkörning, returer och reklamationer, inköp, emballage, fakturering, orderhantering, boka frakter och ansvara för kontakten med fraktbolag. Intern och extern kontakt med företagets säljare, post, in- och ut leveranser samt inventering.
Bilkörning i tjänsten förekommer.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER

Krav för tjänsten är att du har 3-5 års erfarenhet från liknande tjänst, behärskar engelska och svenska språket i både tal och skrift, ledarskapsutbildning samt grundläggande arbetsmiljöutbildning och behörighet för att köra truck.
Du är en målinriktad och noggrann person som dessutom är kvalitetsmedveten och har god analytisk förmåga. Du har lätt för att kommunicera, skapa och upprätthålla relationer och blir ofta beskriven som en engagerad och målinriktad teamspelare. Meriterande är erfarenhet från kosmetik- och/eller hudvårdsbranschen samt kunskaper i övriga nordiska språk.

ÖVRIG INFORMATION

Tjänsten är ett vikariat på heltid med tillsättning under
Mars-April 2021. Varaktighet ett år framåt med eventuell möjlighet till förlängning. Arbetstidens förläggning är Måndag - Fredag 07-16.

Vi arbetar med löpande urval och du ansöker genom att sända
CV och personligt brev till jobb@finestcosmetics.se senast 2020-12-15.
Har du frågor angående rekryteringsprocessen och tjänsten kontakta HR Manager Lindha lindha.andersson@finestcosmetics.se
Mer info
Område Höör
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.finestcosmetics.se
Sista ansökningsdag 20 dec 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OM OSS

Finest Cosmetics Nordic AB är nordisk
distributör av Anastasia Beverly Hills, ett av världens ledande kosmetikmärke och har som mål att bli den ledande skönhetsdistributören i Norden. Finest
Cosmetics Nordic AB vill vara en värdefull och uppskattad partner för alla våra leverantörer och viktiga samarbetspartners. Vi har ett stort hjärta för alla runt om kring oss där miljö, hållbarhet och människor står i fokus. Med vår gedigna erfarenhet inom branschen har vi sedan starten 2012 expanderat och utvecklat vår verksamhet till en modern och driven distributör och arbetsgivare. Under 2020 har vi även utökat med hudvårdsmärket Dr Barbara Sturm.
Läs mer om oss på www.finestcosmetics.se

Välkommen att bli en av oss i vårt
fantastiska team!