Redovisningsansvarig

Redovisningsansvarig

Vi kan erbjuda dig rollen som Redovisningsansvarig där Du blir en del av ett modernt och växande bolag. Tillsammans med vårt kompetenta och engagerade team kommer Du att spela en viktig roll i bolagets fortsatta tillväxtresa.

Du kommer att arbeta i ett energiskt och dynamiskt team med högt tempo och korta beslutsvägar. Vår organisation har tydliga värdeord och vision och vi erbjuder en arbetsplats nära naturen med stark teamanda och en god arbetsmiljö.

Din främsta uppgift blir att se till att det löpande ekonomiarbetet utförs och drivs mot uppsatta mål. Som Redovisningsansvarig arbetar du efter gedigen kunskap och har ett professionellt arbetssätt. I din roll ansvarar du för löpande uppgifter såsom bokföring, kontering, internationella betalningar, fakturering, avstämningar, redovisning av skatt, moms och arbetsgivaravgifter. Du arbetar även med månadsbokslut, årsbokslut samt i övrigt förekommande ekonomiuppgifter tillsammans med övriga i Ekonomiteamet.

Vi söker dig som har ett stort intresse för ekonomi och en hög servicekänsla. Du bör vara analytisk och noggrann. Utöver goda ekonomi- och systemkunskaper bör Du också ha kunskaper inom affärskommunikation, affärsjuridik, och distributionskedjan. Vi ser att du har lägst gymnasieutbildning samt 2 års YH-utbildning och arbetat 3 - 5 år inom liknande befattning. Då vi arbetar med hela Norden är det ett krav att behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift. Övriga nordiska språk ses som meriterande.

Som person har du förmågan att arbeta lika bra självständigt som i team. Du arbetar prestigelöst och har lätt för att kommunicera, skapa och upprätthålla relationer. Du blir ofta beskriven som en engagerad och ansvarsfull teamspelare med högt förtroende. I rekryteringen läggs stor vikt vid personliga egenskaper.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 70 - 75% med 6 månaders provanställning. Bakgrundskontroller kommer att genomföras.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta VD Joachim
Hallström joachim@finestcosmetics.se eller HR Manager Lindha Andersson lindha.andersson@finestcosmetics.se

Urval och intervjuer görs löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 2020-06-20. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan redan idag.

Mer info
Område Höör
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.finestcosmetics.se/
Sista ansökningsdag 20 juni 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finest Cosmetics Nordic AB är nordisk distributör av Anastasia
Beverly Hills, ett av världens ledande kosmetikmärke och har som mål att bli den ledande skönhetsdistributören i Norden.

Finest Cosmetics Nordic AB vill vara en värdefull och uppskattad partner för alla våra leverantörer och viktiga samarbetspartners. Vi har ett stort hjärta för alla runt om kring oss där miljö, hållbarhet och människor står i fokus. Med vår gedigna erfarenhet inom branschen har vi sedan starten 2012 expanderat och utvecklat vår verksamhet till en modern och driven distributör och arbetsgivare.