Servicetekniker

Servicetekniker

Dina arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker kommer du att självständigt utföra felsökningar, service och reparationer på våra kunders maskiner, men med möjlighet att bolla dina dagliga utmaningar med övriga kollegor.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har goda kunskaper om motorer och teknik samt har några års erfarenhet av felsökning och reparationer av maskiner. Meriterande är erfarenhet av grönytemaskiner, kompakttraktorer och redskapsbärare. Vi tror att du har ett stort tekniskt intresse och trivs med att arbeta lösningsfokuserat samt har förmågan att skapa och behålla goda relationer med våra kunder.
För att trivas i tjänsten som servicetekniker tror vi att du drivs av att leverera kvalité och har ett stort intresse att vara med i en långsiktig utveckling tillsammans med företaget. Du bör vara en person som har lätt för att samarbeta tillsammans med andra kollegor och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ser självständigt till att utföra dem på ett noggrant och effektivt sätt.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter.

Information och kontakt

Tjänsten som servicetekniker är på heltid, arbetstiden är förlagd till dagtid och är en hyrrekrytering via Wikan Personal för att sedan övergå i en tillsvidareanställning hos Ellbe Motortjänst AB för rätt person.
Är du intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdag som är 210924.

För mer information eller frågor kontakta Tomas Nilsson, telefon 0451-70 74 81.

Välkommen med Din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Område Höör
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 24 sept 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ellbe Motortjänst AB har sedan starten 1968 gått från att reparera båtmotorer och båtar till att i dagsläget sälja och serva grönytemaskiner, kompakttraktorer, redskapsbärare samt större gräsvårdsmaskiner både till den privata och den professionella marknaden.

Vi erbjuder försäljning samt full service på flera ledande varumärken till exempel Stiga, Huskvarna, Hitachi, Jonsered, Klippo, Ariens, Ferrari Kubota, Kärcher, Belos, K-Vagnen, Toro, Oregon, Walker Mowers, Aspen, Fjärås of Sweden, P. Olssons i Linderöd AB, Garage24 (G-Force), Briggs & Stratton, Stensballe GMR, Billy Goat, m.fl.
I vår auktoriserade specialverkstad arbetar vi efter mottot, "Förtroende, Kunskap och Kvalitet".

Mer information om Ellbe Motortjänst i Höör AB hittar du på vår hemsida, www.ellbemotortjanst.se

Vi behöver utöka vår serviceorganisation och söker nu en servicetekniker till vår verkstad i Höör

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.