Serveringsansvarig

Serveringsansvarig

Har du god erfarenhet av servering, älskar kontakten med gästerna och vill vara med om att skapa underbara matupplevelser i historisk kulturmiljö?

Vi växer och söker dig som trivs med ett flexibelt och varierande arbete, där du ingår i ett litet team med tätt samarbete med köket. Du behöver tycka om att arbeta i ett högt tempo och med ett leende på läpparna! Du sköter kommunikation och planering inför fester och andra bokningar och ansvarar för själva serveringen.

Sommarsäsongen är den mest intensiva perioden på året, från april - september. Förutom julbord äger bröllop, fester, middagar, möten och konferenser rum året runt.

Tillgång till transport är ett krav på grund av att restaurangen ligger på landet utan bussförbindelse på helger.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Julia Bonde Cherp
Email Mejla Julia Bonde Cherp
Område Höör
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bosjokloster.se
Sista ansökningsdag 27 aug 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bosjökloster Slott & Trädgårdar grundades som nunnekloster på 1100-talet. Idag är det ett uppskattat besöksmål med utställningar, natursköna omgivningar och evenemang året runt. Restaurangen drivs i egen regi, dels Trädgårdscaféet som är öppet under sommarsäsongen maj-september, dels Stallet som tar emot bokningar hela året för grupper, konferenser och fester. Verksamheten drivs av familjen Bonde, som bor på platsen sedan flera generationer.

Läs gärna mer om Bosjökloster på www.bosjokloster.se.