Vi växer och söker en kreativ kock med erfarenhet av flexibelt arbete till vårt café, festvåning och arrangemang.

Du är viktig för att skapa den fina matupplevelse vi vill att våra gäster ska få på Bosjökloster. Tidigare yrkesvana är ett krav, med goda kunskaper inom specialkost och hygien. Intresse att laga vegetariskt och veganskt och/eller bakkunskaper är uppskattade plus! Vi välkomnar att du bidrar i vår utveckling med dina idéer och visioner.

Tempot kan vara högt och du behöver vara:


  • Stresstålig
  • Självständig
  • Ha en positiv attityd och trivas med att samarbeta i ett litet team.
Sommarsäsongen maj - september är den intensivaste perioden på året. Förutom julbord, arrangerar vi bröllop, fester, middagar, möten och konferenser hela året.

Tillgång till bil är ett krav på grund av att restaurangen ligger på landet utan bussförbindelse på helger.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Julia Bonde Cherp
Email Mejla Julia Bonde Cherp
Område Höör
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bosjokloster.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bosjökloster Slott & Trädgårdar grundades som nunnekloster på 1100-talet. Idag är det ett uppskattat besöksmål med utställningar, natursköna omgivningar och evenemang året runt. Restaurangen drivs i egen regi, dels Trädgårdscaféet som är öppet under sommarsäsongen maj-september, dels Stallet som tar emot bokningar hela året för grupper, konferenser och fester.

Läs gärna mer om Bosjökloster på www.bosjokloster.se