Allt-i-allo i Bosjöklosters Slottsrestaurang

Allt-i-allo i Bosjöklosters Slottsrestaurang

Har du servicekänsla, initiativförmåga och god laganda? Vi söker en engagerad och erfaren medarbetare som vill bli en del av vårt team i restaurangen.

Tjänsten gäller i första hand servering, planering kring fester, luncher, konferenser, sommarcaféet, och att hålla rent, fint och välkomnande i vår vackra miljö. Har du kökserfarenhet, förutom serveringsvana, så är det ett stort plus.

I restaurangen äger fester, middagar, möten och konferenser rum året runt. Under sommarhalvåret är även Trädgårdscaféet öppet. Året avslutas med julmarknad och julbord.

Minst två års erfarenhet
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av restaurangarbete, som trivs när tempot är högt, har lätt för att samarbeta, intresse för god dryck och mat, och att erbjuda en trivsam miljö för våra gäster. God svenska och engelska är krav.

Arbetstid
Beroende på bredden av uppgifter som du kan utföra i restaurangen, är arbetets omfattning 70-100% på helårsbasis.

Transport
Bosjökloster ligger 7 km söder om Höör. Bussförbindelser är sporadiska. Därför är det nödvändigt att ha körkort och bil, eller någon som kan skjutsa och hämta. Det går också att ta sig hit med cykel norrifrån.

Välkommen med din ansökan till info@bosjokloster.se!
Mer info
Email Mejla Bosjökloster Slottsförvaltning AB
Område Höör
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 nov 2022 (39 dagar kvar)