Projektledare till HCU AB

Projektledare till HCU AB

Om tjänsten
Som projektledare kommer du att ha det övergripande ansvaret av ett systembyte för koncernens tre bolag. Du kommer ha regelbunden kontakt med intressenter inom bolaget för att säkerställa att systemet anpassas efter verksamhetens behov. Vidare sköter du administrationen och se till att all information om bolagets maskiner, lokaler och fastigheter dokumenteras och läggs in i det nya systemet. Systembytet görs ett bolag åt gången och börjar med de två bolagen som finns i Höör. Det tredje bytet kommer göras för bolaget i Polen och innebär möjligheten att resa dit några gånger under konsultuppdraget.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
  • Administrera, dokumentera och föra in allt underlag i det nya systemet.
  • Kalla till möte och stämma av projektets framsteg med intressenter inom bolaget
  • Kontakt med systemleverantör för att koordinera systemanpassningar.
  • Utbilda bolagets medarbetare i det nya systemet.
Tjänsten som projektledare är ett konsultuppdrag på minst ett år med start omgående. Dröj därför ej med din ansökan.

Om dig
Vi söker dig som har administrativ erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att koordinera systembyte och tidigare kunskap om maskiner eller inom industri. Vidare har du god dator- och systemvana. Du kommer dock få genomgå en utbildning i det nya systemet genom leverantör.

För att lyckas i rollen trivs du med eget ansvar och att självständigt driva ditt eget arbete. Genom ett strukturerat förhållningssätt kommer du att skapa ordning och reda genom att koordinera och administrera systembytet. Som person trivs du med att ha kontakt löpande dialoger internt och externt med systemleverantör. Du har en pedagogisk förmåga och kan med enkelhet förmedla din kunskap till bolagets medarbetare i större grupper.

Om HCU AB
HCU AB är en koncern som består av bolagen UBD Cleantech och CEPA Steeltech AB. UBD Cleantech har sedan starten 1970 byggt upp ett gediget kunnande och ett stort kontaktnät, inom renovering av reservdelar till den europeiska bilindustrin.
Vår affärsidé är att erbjuda fordonsindustrin miljö-mässigt och finansiellt attraktiva komponenter som genom professionell renovering återställs enligt tillverkarnas kvalitetsspecifikationer.

CEPA Steeltech AB är en underleverantör till verkstadsindustrin och lägger stort fokus på vår specialkompetens inom områdena laserskärning/svetsning, stansning och djupdragning. Tillverkning av plåtkomponenter sker till verkstadsindustri med svensk anknytning. Genom modern teknik, komplett tillverkningsprocess, en flexibel och effektiv organisation, ska vi tillfredsställa kundens behov och förväntningar.
Verksamheterna är förlagd till Sverige och Polen, med produktion i anläggningar som motsvarar industrins samtliga krav för kvalitet & miljö.

Om ansökan
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Axel Wrangel via Axel.wrangel@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan.

Administration Projektadministration Projektledare Affärssystem Projektadministratör Projektledning Underhållssystem Höör
Mer info
Område Höör
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.