Logistikkoordinator till UBD Cleantech

Logistikkoordinator till UBD Cleantech

Om tjänsten
Som Logistikkoordinator hos UBD Cleantech är du en viktig del i värdekedjan ut till kund där du tillsammans med produktionsledare ansvarar för den dagliga transportplaneringen. Du är länken mellan kunder och interna funktioner, där löpande dialog, rapportering och uppföljning är av största vikt. Du säkerställer att in- och utleveransprocess sker i enlighet med kundens krav samt att skrot och emballage hanteras och inventeras i enlighet med rutiner och standarder.

UBD genomsyras av ett pågående kvalitets- och miljöarbete där standardiseringar, ständiga förbättringar och processoptimering är en naturlig del av vardagen. Du arbetar således aktivt med att optimera transportflödet och ger löpande förslag på nya relevanta rutiner.

Tjänsten som logistikkoordinator är en direktrekrytering till UBD Cleantech med start enligt överenskommelse. Du är placerad i Höör där du hittar både kontor och produktion.

Om dig
Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med logistik- och transportrelaterade processer. Lämplig utbildningsnivå är en eftergymnasial utbildning med inriktning spedition, logistik eller annan serviceindustri. Alternativt har du likvärdig kunskap förvärvad genom arbetslivserfarenhet.

Du har god kommunikations- och serviceförmåga och trivs i en roll där du får skapa och vårda långsiktiga kundrelationer. Som person är du således en social och utåtriktad lagspelare som strävar efter bra samarbete i samtliga kontaktytor.

Vidare är du ansvarstagande, noggrann och känner dig bekväm att följa fastställda regler, rutiner och standards samtidigt som du gärna kommer med egna initiativ och förbättringsförslag. Genom ett lösningsorienterat förhållningssätt har du en förmåga att ständigt agera med förtagets och kundens bästa i ständigt fokus.

Viktigt för tjänsten:
  • Tidigare erfarenhet av arbete med logistik- och transportrelaterade processer
  • Flytande svenska och engelska, i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Engagerad, flexibel och serviceinriktad
Om UBD Cleantech
UBD Cleantech har sedan starten 1970 byggt upp ett gediget kunnande och ett stort kontaktnät inom renovering av reservdelar till den europeiska bilindustrin. Vi har avtal med flera av världens största biltillverkare för att efter deras specifika krav renovera och åter distribuera delar till försäljning. Tillsammans har vi utvecklat produkter och processer som ingen trodde var möjligt. Vi kan göra det igen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare: Ida-Maria Ryberg via ida-maria.ryberg@adecco.se alt. 0736 84 72 91.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
UBD, UBD Cleantech, Logistikkoordinator, Logistik, Logistiker, Transportledare, Transportplanerare, Adecco, HCU, HCU gruppen, Skåne, Höör, bilindustri, biltillverkning
Mer info
Område Höör
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 24 maj 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.