Junior teknisk ingenjör till UBD Cleantech

Junior teknisk ingenjör till UBD Cleantech

Om tjänsten
I rollen som Junior teknisk ingenjör till UBD Cleantech kommer se till din potential och därmed låta dig utvecklas i en organisation med spännande framtidsvisioner. Här får du en innovativ roll där du tillsammans med dina kollegor bidrar till företagets existerande renoveringsprogram genom att arbeta med såväl nya som befintliga komponenter, produkter och processer.

Du kommer huvudsakligen stötta befintliga tekniska ingenjörer i deras projekt, med stort fokus på de teoretiska och administrativa aspekterna. Genom ett nära samarbete med arbetslaget får du emellertid en tydlig inblick i hela utvecklingsprocessen - från processframtagning, beredning, utvärdering till verifiering, testutveckling och industrialisering. Här bidrar du till det löpande utvecklingsarbetet genom att ta fram instruktioner, rapporter och standarder vid produktframtagning. På sikt är det självklart vårt mål att även du ska kunna driva dina egna projekt från A till Ö.

På UBD Cleantech får du möjlighet att arbeta med hållbarhet och cirkulär ekonomi i ett branschledande företag. Företagets kunder utgörs av flera världsledande företag inom branschen så som Toyota, Volvo, VW, PSA, Ford SCANIA, SAAB, Jaguar och Chrysler. Här präglas vardagen av korta beslutsvägar, högt i tak och frihet under ansvar.

Tjänsten som Junior teknisk ingenjör är en direktrekrytering med start enligt överenskommelse. Du är placerad i Höör där du hittar både kontor och produktion.

Om dig
Vi söker dig med ingenjörsutbildning, gärna inom maskinteknik, mekanik eller liknande. Kanske är du nyexaminerad och vill nu ge din karriär en raketstart i ett kompetent och växande företag.

Vidare har du ett genuint tekniskt intresse, är administrativt skicklig och trivs med teoretiskt arbete. Genom ett flexibelt förhållningssätt kan du med lätthet skapa den struktur och ordning som krävs för ett effektivt arbete. Du är prestigelös och drivs av att vara en del av ett arbetslag där ni hjälps åt med såväl stort som smått. Som person är du således en lyhörd lagspelare med god kommunikativ förmåga.

Viktigt för tjänsten:
  • Utbildad ingenjör, gärna inom maskinteknik, mekanik eller liknande.
  • Flytande svenska och engelska, i tal och skrift.
  • Erfarenhet av Officepaketet.
  • B-Körkort.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om UBD Cleantech
UBD Cleantech har sedan starten 1970 byggt upp ett gediget kunnande och ett stort kontaktnät inom renovering av reservdelar till den europeiska bilindustrin. Vi har avtal med flera av världens största biltillverkare för att efter deras specifika krav renovera och åter distribuera delar till försäljning. Tillsammans har vi utvecklat produkter och processer som ingen trodde var möjligt. Vi kan göra det igen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare: Ida-Maria Ryberg via ida-maria.Ryberg@adecco.se alt. 0736 84 72 91

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Teknisk ingenjör, Ingenjör, Engineer, Technical engineer, Adecco, UBD, UBD Cleantech, HCU, HCU gruppen, Skåne, Höör, bilindustri, biltillverkning, Cirkulär ekonomi
Mer info
Område Höör
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.