Inköpschef till CEPA Steeltech AB

Inköpschef till CEPA Steeltech AB

Om tjänsten
Som inköpschef hos CEPA kommer du att ha det övergripande ansvaret för företagets operativa inköpsarbete. Det är din uppgift att säkerställa organisationens tillgångar gällande material, komponenter och produkter genom nära samarbete med kvalificerade leverantörer.

Majoriteten av leverantörskontakterna är etablerade sedan tidigare, ditt uppdrag blir att upprätthålla och vidareutveckla dessa relationer i linje med verksamhetens övergripande strategi. Utifrån verksamhetens behov kan du även behöva söka nya leverantörer för att säkerställa leverans.

Som inköpschef ingår du i företagets operativa ledningsgrupp där du ges möjlighet att aktivt dela information och resultat kopplade till inköpsarbetet. Du kommer även arbeta nära andra funktioner i bolaget så som produktion, kvalitetsansvarig samt marknads- och teknikchef. Det interna samarbetet är viktigt och en bidragande faktor till företagets framgång.

Företaget är certifierat i ISO 9001 och ISO 14001 och du arbetar aktivt med att säkerställa att inköp görs i enlighet med dessa kvalitets- och miljöledningssystem. Tidigare vana av att arbeta med ISO processer är därför meriterande.

I din roll som inköpschef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Upprätthålla och utveckla befintliga leverantörskontakter
  • Förhandla och teckna nya inköpsavtal
  • Fastställa kvalitets- och miljösystemet gällande inköpsprocessen
  • Registerunderhåll av priser, ledtider, volymer etc
  • Budgetarbete och rapportering
  • Medverkan i operativa ledningsgruppen
Tjänsten som inköpschef är en direktrekrytering till CEPA Steeltech AB där du erbjuds en 6 månaders provanställnings som därefter förväntas övergå till en tillsvidareanställning. Du kommer vara placerad på företagets kontor i Höör. Start för tjänsten är enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som arbetat med inköpsprocessen under ett antal år och nu är redo för ditt nästa kliv i karriären. Här får du möjlighet att utveckla dina kunskaper samtidigt som du bidrar med redan förvärvad kompetens inom inköp.

För att lyckas i rollen ser vi att du ha en god helhetsförståelse och ett deduktivt resonemang. Du är initiativrik, kommunikativ och kan med lätthet skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt.

I denna rekryteringsprocess tillämpar vi ett personlighets- och kapacitetstest där du matchas mot våra efterfrågade kompetenser.

Viktigt för tjänsten är:
  • Akademisk utbildning inom relevant område alternativt motsvarande förvärvad kompetens genom arbetslivserfarenhet
  • Minst 2 års erfarenhet av inköpsarbete
  • Flytande svenska och engelska, i tal och skrift
  • Grundläggande kunskaper i Officepaketet
Har du arbetat med inköp inom tillverkande industri tidigare är detta meriterande. Skulle du dessutom besitta kunskaper från plåtindustrin kommer detta värderas högt i rekryteringsprocessen.

Om CEPA
CEPA Steeltech AB är en underleverantör till verkstadsindustrin och ingår i Industrigruppen HCU AB, med drygt 150 anställda verksamma på 21 000 m2 produktionsyta beläget i Höör, Sverige och Szczecin i Polen. Företagen är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

CEPA lägger stort fokus på vår specialkompetens inom områdena laserskärning/svetsning, stansning och djupdragning. Tillverkning av plåtkomponenter sker till verkstadsindustri med svensk anknytning. Genom modern teknik, komplett tillverkningsprocess, en flexibel och effektiv organisation, ska vi tillfredsställa kundens behov och förväntningar. Bland våra större kunder finns AlfaLaval, ABB, Muuto och General Electric.

Kontaktuppgifter
På grund av semestertider påbörjas urval och intervjuer först efter vecka 32, välkommen med eventuella frågor då till ansvarig rekryterare:

Ida-Maria Karlsson via ida-maria.karlsson@adecco.se alt. 0736 84 72 91

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
CEPA, Adecco, Inköp, Inköpare, ISO, Skåne, Höör, Inköpschef
Mer info
Område Höör
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.