Projektledare / Underhållsledare - Högsby

Projektledare / Underhållsledare - Högsby

Vattenfall söker Projektledare/ Underhållsledare

Vattenfall Services företagskulturpräglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vi söker nu Projektledare inom ledningsunderhåll till vår etablering i Högsby!

Med fokus på säkerhet erbjuder vi marknadens fördelaktigaste lösningar för besiktning, service underhåll och nyproduktion av elanläggningar som gör våra kunders investeringar lönsamma. Vårt uppdrag är att genomföra underhåll och projekt inom lokalnät 0,4kV till 40kV.

Din roll som Projektledare/ Underhållsledare

Du kommer att ingå i ett team med blandade åldrar och kommer att arbeta med alla förekommande typer av uppdrag, drift, underhåll och nyproduktion av våra kunders elanläggningar. Du arbetar ibland också med underentreprenörer, vilka du ibland kommer att leda.

För att trivas i rollen är det viktigt att kunna;

Ha ett helikopterperspektiv samt tycka om att arbeta självständigt.
  • Du ska kunna planera väl och vara flexibel när det krävs.
  • Du är kostnadsmedveten och det ställs högra krav på att ta ett stort eget ansvar då du som projektledare är Vattenfall Services ansikte ut mot kund.
Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll. Som nyanställd har du en introduktionsplan samt tilldelas en mentor. Tjänsten är heltid och förlagt på vardagar. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten. För att kunna utföra ditt dagliga arbete har du möjlighet att använda företagsbil alternativt egen bil med ersättning

Dina kvalifikationer som Projektledare

Gymnasial utbildning gärna inom elteknik
  • Körkort B krävs och innehav av BE-körkort kan vara meriterande
  • Kunskap och erfarenhet inom ledningsunderhåll, lokalnät/schemaläsning/Hsp samt lsp anläggningar kan vara meriterande
  • Van datoranvändare
  • Behärskar svenska i både tal och skrift
  • Utbildningar som ESA, Säkerhet på väg samt hjärt- och lungräddning kan vara meriterande
För att vara framgångsrik i rollen är du initiativtagande, tar stort eget ansvar för ditt arbete och har en god samarbetsförmåga. Vidare ser vi gärna att du är en utåtriktad person då det ingår kundkontakter i jobbet.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten kontakta rekryterande chef Peter Lindh, 072-533 01 54. För mer information gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Isabella Regardt, 0730798587.

Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och AndersLandqvist(Nyköping) Ledarna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort:Flexibel, Högsby

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 8 April. Löpande urval tillämpas.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster påwww.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB


Instagram – Vattenfallservices
Mer info
Område Högsby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/projektledare-underhallsledare-hogsby/
Sista ansökningsdag 8 apr 2020 (7 dagar kvar)