Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om oss
Vi är en av Sveriges största producenter av polyetenemballage och vi finns i Höganäs. Kullaplast är ett stabilt familjeföretag som har ca 50 anställda, där vi tror på långa och hållbara relationer. Därför är vi måna om varandra, våra kunder och vår miljö. Hos oss får du arbeta i ett framgångsrikt företag där du kan bidra med utveckling och stora möjligheter att påverka din arbetsdag. Vår arbetsplats har kollektivavtal och är medlemmar i Unionen och IF Metall.

Vi söker nu efter rätt person som kan axla en nyckelroll i vår organisation.

Din huvudsakliga uppgift blir att ansvara för nyinstallation, felsökning och reparation av elektrisk utrustning under drift, samt för underhåll av företagets maskinpark och anläggning. Du kommer att ingå i vår verkstadsfunktion.

Som industrielektriker hos oss på Kullaplast arbetar du dagligen med att underhålla och förbättra befintlig utrustning, både planerade underhållsinsatser och akuta ärenden. Du kommer ha en daglig kommunikation med dina kollegor i vår produktion.

Din främsta uppgift kommer vara:
  • Underhålla våra maskiner
  • Felsökningar
  • Reparationer
  • Installationer
  • Montage och ombyggnationer
  • Dokumentera och följa upp utförda arbeten
Arbetstiderna är förlagda måndag 6:00-14:30, tisdag-fredag 7:00-15:30.

Vem är du?

Vi vill att du har god kompetens inom både elektriskt/mekaniskt underhåll och har förmågan att kunna arbeta både ensam och tillsammans med andra.

Du är van vid att arbeta i flexibel miljö där omprioriteringar förekommer. Därför är det viktigt att du är strukturerad, noggrann, har förmågan att se lösningar på problem och kan göra goda prioriteringar.

Krav för tjänsten:

Utbildad och certifierad elektriker
Mekaniskt kunnig
Fullgott färgseende
Goda kunskaper i svenska och engelska
Goda datorkunskaper
B- körkort

Meriterande:
Truckkort
Traverskort
Liftkort

Vi erbjuder:
Tryggt och stabilt företag som har ett gott rykte i branschen
Kollektivavtal
Marknadsmässiga löner
Ett flertal förmåner så som flexibel arbetstid, personalcykel via bruttolöneavdrag, generöst friskvårdsbidrag, vinstdelningsprogram och regelbunden kompetensutveckling

Tjänsten är placerad i Höganäs och är en tillsvidareanställning på 100%.
Vi ser gärna att du är bosatt i närområdet.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan senast 6/10-23

Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 nov. 2023 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Kullaplast AB är en av Sveriges största producenter av polyetenemballage.
Vår fabrik finns belägen i Höganäs i nordvästra Skåne där vi funnits sedan 1965. Vi producerar cirka 12 000 ton polyetenemballage per år. Våra produkter levereras huvudsakligen ut i norra Europa.

Hos oss på Kullaplast sätter vi kunden i centrum genom ett stort engagemang för ert företags behov av rätt förpackningslösningar. Vår målsättning är att vi alltid ska behålla våra långa och hållbara relationer till både kunder och leverantörer.

Vi tillverkar förpackningar och emballagelösningar mot bland annat livsmedelsindustrin, byggbranschen men även till andra branscher.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare