Hoppa till innehåll
ALMA ASSISTANS AB logotyp

Sommar och extrajobb i Höganäs

Ansök nu
Våra assistenter behöver en välförtjänt semester i sommar och därför söker vi nu vikarier. Främst för sommaren, men det är ett stort plus om du kan vara vikarie vid sjukdom och ledigheter även under övriga året.
Är du en klok, ödmjuk och empatisk person med ett moget synsätt på tillvaron? Har du vana av arbete inom vård/ omsorg och är stabil och säker i din yrkesroll?
Då vill vi att du söker tjänsten som personlig assistent hos en man utanför Höganäs. Mannen har en cp skada och är i behov av assistans med omvårdnad, träning och skötsel av hem.
Hans intressen är bl.a. att spela spel och umgås både inom- och utomhus. Åker gärna på utflykt. Hans hem betyder mycket för honom och han tycker om att ha det fint omkring sig.
Då kommunikationen är A och O så är mycket god svenska i tal och skrift en förutsättning. Då det finns djur i hemmet kan du inte vara pälsallergier.
Du behöver även ha körkort och bil för resa till arbete/ eller bo i Höganäs.
Han har assistans dygnet runt så arbetstiderna är schemalagda alla tider.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden är ute.

Kollektivavtal och lön enligt avtal.
Mer info
Kontaktperson
cecilia_jansson
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare