Vikens Lantmän Ek.för. söker Företagsledare

Vi söker dig som vill utveckla verksamheten med fokus på vår butik, som med sitt centrala läge har stor potential att växa. Vi är helt fristående och kan utveckla och utöka vårt sortiment på det sätt som bäst passar våra kunder.

Vi söker därför dig med erfarenhet av att driva butik med försäljning riktad mot både privatpersoner och företagare. Du är en idérik person som drivs av att utveckla affärer och ser vikten av att erbjuda hög service till kunderna. Du är social och har förmåga att inspirera medarbetarna till att utveckla både sig själva och verksamheten.

Lämplig bakgrund för tjänsten är en grundläggande utbildning inom ekonomi/försäljning/marknadsföring i kombination med erfarenhet från butiksförsäljning i någon form av ledande roll.

Placeringsort: Viken

Välkommen med din ansökan
som du sänder till Kajson Agri Konsult via anna@kajson.se

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Anna Kajson, tel.
0411- 45 733 eller styrelseledamot Otto Ramsay, tel. 0733- 89 51 42
Vi vill ha din ansökan senast den 9 november 2018
Mer info
Kontaktperson Anna Kajson
Telefon 0411- 45 733
Område Höganäs
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vikenslantman.se
Sista ansökningsdag 9 nov (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vikens Lantmän är en ekonomisk förening som ägs av ett 100-tal lantbrukare i Kullabygden. I centrala Viken driver Vikens Lantmän en butik med stort sortiment för både lantbrukare, villaägare, djurägare och andra konsumenter. Idag omsätter verksamheten ca 20 miljoner kronor och sysselsätter drygt 4 heltidsanställda.