HR och löneadministratör

HR och löneadministratör

HR och löneadministratör till Topbrands i Höganäs
Lockas du av ett utmanande och omväxlande arbete i ett internationellt företag med hög energi och med goda karriär- och utvecklingsmöjligheter?

Vi söker nu en person med ansvar för HR och lön till Topbrands Scandinavia AB i Höganäs.

Beskrivning av tjänsten

I rollen som HR- och löneadministratör kommer du vara ett stöd till organisationen gällande HR samt ha ett övergripande ansvar för lönehantering och administration för företagets anställda.

Genom att arbeta konsultativt och ge kvalificerat stöd till chefer bidrar du till att driva verksamheten framåt. Dina arbetsuppgifter är i huvudsak operativa inom områden som löne- och kompensationsfrågor, arbetsmiljö, rehabilitering, personaladministrativ hantering samt arbetsrätt och förhandlingar.

Personalfrågor och löneadministration innefattar såväl kollektivanställd personal som tjänstemän.

Som HR- och löneadministratör kommer du att vara placerad på Topbrands Scandinavias kontor i Höganäs och inledningsvis rapportera till Topbrands Europe i Nederländerna. Tjänsten är på deltid, 20-30 tim/vecka.

Kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker dig som har några års erfarenhet som HR- och löneadministratör. Du har en högskoleutbildning med inriktning mot HR eller likvärdig kompletterande utbildning och tidigare erfarenhet som löneadministratör. Vi ser helst att du tidigare arbetat i Vismas Agda lönesystem.

Du behöver ha goda kunskaper i de skandinaviska språken samt behärska engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
  • Du har en engagerande personlighet, är förtroendeingivande och noggrann
  • Du är affärsorienterad, professionell och ansvarsfull
  • Du är lösningsfokuserad och flexibel
Vad erbjuds du

Du erbjuds en spännande roll i en växande organisation med goda karriär- och förtjänstmöjligheter. Du har tillgång till de senaste verktygen och systemen samt ett starkt team i ryggen för att lyckas och trivas i din roll.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess har Topbrands Scandinavia AB valt att samarbeta med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta rekryteringskonsult Niklas Björk på JKS Sverige på 070-968 30 31.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Niklas Björk
Telefon 0709683031
Område Höganäs
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 29 juni 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Topbrands Scandinavias ambition är att vara en helhetspartner inom kosmetik, hygien- och hushållsartiklar för kunder i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi har ständigt fokus på kontinuerlig utveckling och introduktion av nya produkter, samt att hitta kundanpassade lösningar för distribution av vårt sortiment. Vi erbjuder ett brett utbud av kända varumärken, våra egna varumärken & Private Label och populära licensprodukter