StudentConsulting söker kundservicemedarbetare för kunds räkning i Höganäs!

StudentConsulting söker kundservicemedarbetare för kunds räkning i Höganäs!

Vill du bidra med att skapa en trivsam och trygg miljö för invånare och företagare i Kullabygden? Kan du med fokus på personlig service och konkurrenskraftiga priser prestera för ett företag med stort hjärta i energibranschen? Sök redan idag!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för en kunds räkning en säljare som kommer arbeta med kundärenden och service. Tjänsten är på heltid och kommer bland annat inkludera:
  • Ta emot mejl och svara på inkommande samtal från kunder.
  • Utgående samtal till kunder
  • Svara på diverse frågor och hjälpa till med eventuella problem
  • Eventuellt administrativa uppgifter kopplat till olika ärenden
  • Merförsäljning
Detta söker vi:

Du ser vikten i att hitta lösningar på kunders problem för att främja och bidra till samarbetet mellan företaget och dess kunder. Eftersom du genom daglig kontakt med människor kommer vara ansiktet utåt kommer du vara en viktig länk mellan företaget och dess kunder. Det är därför av vikt att du är förtroendeingivande genom att utstråla trygghet och välmening. Du ser vikten i att skapa goda relationer.

Som person är du självgående genom att se vad som behöver prioriteras och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare är du flexibel och har inga problem med att snabbt svira om i din planering när viktiga ärenden kommer in. Du besitter en god muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga och anpassar dig väl efter mottagaren.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom kundservice eller likvärdigt yrke.

Är du rätt kandidat för detta uppdrag? Ansök redan idag då vi kommer tillsätta så fort vi hittat rätt person!
Mer info
Område Höganäs
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com