Serveringspersonal sökes till vackra Grand hotell i Mölle!

Serveringspersonal sökes till vackra Grand hotell i Mölle!

Skulle du vilja spendera sommaren i härliga och livfulla Mölle? Har du tidigare erfarenhet av servering? Just nu söker Grand Hotel i Mölle serveringspersonal under sommaren med goda chanser till förlängning.

Information om uppdraget:

Är du serviceinriktad, positiv och älskar att arbeta i högt tempo?

Vi söker dig som skulle vilja kombinera din passion för service och kundkontakt med en fartfylld sommar i vackra Mölle. Grand Hotel i Mölle har inte enbart ett fantastiskt läge med nära till stranden och vackra utsiktsplatser utan anordnar även massvis med spännande aktiviteter som exempelvis valsafari, grottvandring, klättring etc. Arbetet är varierat och du kommer att arbeta både frukost, lunch och middag med förberedelser samt á la carte. Arbetstiderna kommer att variera och möjlighet till övernattning på hotellet finns.

Som serveringspersonal på Grand Hotell Mölle får du ett roligt och varierat jobb där du kommer få arbeta i restaurangen på härliga sommardagar och kvällar men även på särskilda event som bröllop och fester. Du behöver därför tycka om att ha många bollar i luften och alltid ge bästa möjliga service!

Tjänsten är en heltidstjänst under sommaren med goda chanser till förlängning. I denna process samarbetar Grand Hotel i Mölle med Student Consulting. All kontakt kommer därför ske genom Dajana Sutalo.

Detta söker vi:

Som servitör/servitris är du ansikte utåt och förväntas ha en hög servicemedvetenhet och ett professionellt sätt att bemöta såväl kund som gäst.

Bakgrund
För att passa i rollen tror vi att du är:
  • Social, utåtriktad och serviceminded
  • Ansvarstagande och tar egna initiativ och är bra på att slutföra arbetsuppgifter
* Är stresstålig, bra på att prioritera och arbeta lösningsorienterat
Mer info
Område Höganäs
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling, Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 23 juli 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com