Driven säljare sökes för kunds räkning!

Driven säljare sökes för kunds räkning!

Trivs du bäst när du får bygga relation och skapa nöjda kunder? Vi söker en säljare som kommer att arbeta med kundäreden och service.

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna innebär att ta emot samtal från kunder och lösa alla inkommande ärenden. Du kommer även att arbeta med en del uppsökande samtal till befintliga och nya kunder där du säljer in kampanjer samt merförsäljning av kundens produkt. Vi tror att varje person har sin egen unika säljstil och ditt fokus ligger i att skapa värdefulla försäljning med hög kvalitet och ett långsiktigt tänt utefter kundens verkliga behov. Du samarbetar tätt med försäljningschefen för att tillsammans skapa bra affärer och nöjda kunder.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du som söker har ett stort intresse för sälj/service och resultat. Som person är du social, utåtriktad och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket. Vi ser även att du behöver vara strukturerad, serviceinriktad och lösningsorienterad. Du ska förstå sambandet mellan arbetsinsats och resultat samt att du gillar utmaningar och att arbeta mot mål. Du ska även vara en lagspelare som tycker om att stötta och hjälpa teamet för att nå gemensamma framgångar. Vi ser erfarenhet från en säljande roll som en stor fördel i rekryteringsprocessen Ett krav för tjänsten är att du har goda kunskaper inom Office-paketet då du kommer arbeta med dessa program dagligen i ditt arbete.
Mer info
Område Höganäs
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com