Blandningsoperatör inom livsmedel sökes på heltid till kund i Höganäs!

Blandningsoperatör inom livsmedel sökes på heltid till kund i Höganäs!

Är du intresserad av ett fysiskt arbete? Är du noggrann, effektiv och flexibel? Då har vi heltidstjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Du utgör en viktig del i tillverkningsprocessen och ansvarar för att bereda och blanda råmaterial till färdig produkt. Ompackning av torra livsmedel från större emballage till säck, hink eller ståpåse/burk (konsument). Du arbetar i produktionsmiljö med höga krav på kvalitet och därför ser vi gärna att du tidigare arbetat i en produktionsmiljö.

Utöver att följa recept samt bereda och blanda råmaterial så förekommer tunga lyft och du måste därför vara beredd på att hugga i. Att mäta råvaror i gram, deciliter och dylikt är inga problem för dig.

Du kommer ingå i en grupp där man roterar mellan olika arbetsuppgifter där du även kommer att packa enligt instruktioner utöver rollen som blandare.

Eftersom det hanteras både nötter och mjölkprodukter kan du inte vara allergisk mot något i den kategorin.

Slutgiltig kandidat kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och arbeta som uthyrd medarbetare till vår kund. För rätt person finns det chans till en långsiktig anställning efter den tidsbegränsade perioden på ca 2 månader.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom industrin eller inom livsmedelsbranschen. Meriterade för tjänsten är god teknisk förståelse samt erfarenhet av arbete inom process- eller livsmedelsindustri. Viktigast är att du har en positiv attityd, är social, flexibel och ser laget framför jaget. Du brinner för att utvecklas och lära dig nya saker.

Krav:
  • Truckkort
  • Mycket god svenska
  • Kunna utföra tunga lyft
  • Kunna använda våg
Meriterande om du har körkort och bil så du enkelt kan ta dig till arbetsplatsen.

Start är i mitten av augusti och vi ser därför att du behöver vara tillgänglig tills dess.

Är du rätt kandidat för rollen? Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Höganäs
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 aug 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com