Entreprenadingenjör till Sizes i Södra Sverige

Entreprenadingenjör till Sizes i Södra Sverige

Är du entreprenadingenjör och har en gedigen erfarenhet från branschen? Vill du arbeta på ett bolag som är nytänkande och utmanar de traditionella byggandet? Då kan rollen som entreprenadingenjör hos Sizes vara ditt nästa steg i karriären!

Om tjänsten

Sizes tillverkar bostäder av hög kvalitet med stor variation på kortare tid och till en lägre kostnad. Vår moderna industriella process och flexibla produktplattform gör att vi kan tillverka hus med stora variationsmöjligheter. På sex till åtta månader uppför vi byggnader i trä för flerfamiljshus, samhällsservice och arbetsplatser

På Sizes är verksamheten mer än bara arbete. Vi anställer personen med talang och positiv inställning vilket märks av i vår organisationskultur. Vi håller oss själva till högsta möjliga standard och säkrar att värdeord som initiativ, engagemang och förändring reflekteras i vårt sätt att arbeta

En entreprenadingenjör har en nyckelroll i byggprocessen. Du arbetar ofta nära ledande personal som t ex platschefen och är ett stöd kring planering, inköp, ekonomi och uppföljning i våra byggprojekt. I rollen möter du många andra människor och det ställer krav på samarbete och förmåga till kommunikation. En viktig uppgift är att hålla ordning på all data och dokument i projektet när det kommer till tid, ekonomi, kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Som entreprenadingenjör behöver du ha kunskaper om bygg- och anläggningsprocesser, entreprenadjuridik, kalkyl- och produktionsplanering, logistik samt projektekonomi. Du behöver kunna använda digitala verktyg i olika skeden av projekt och även kunna värdera och välja material och metoder utifrån miljöhänsyn. Du upprättar planeringsunderlag, anbuds-och produktionskalkyler, jobbar med inköp och med att skriva avtal. Du sammanställer prognoser och kostnadskalkyler.

I rollen ingår bland annat att:
  • Följa ekonomi från anbudskalkyl till slutfaktura
  • Stötta projekteringsledaren med CAD/BIM/Data-samordning
  • Stötta inköp och uppföljning av leverantörer
  • Följa huvudtidplanen och alla som arbetar med underliggande tidplaner som projekteringstidplan, produktionstidplan
  • Följa kvalitetsarbetet från projektering till besiktningar och kvalitetsansvariges kontrollplan
  • Stötta BAS-U med uppdateringar av Arbetsmiljöplan
Vi är öppna för placeringsort för tjänsterna då vi söker någon troligen boendes i områdena kring Göteborg, Helsingborg eller Kalmar.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har några års erfarenhet som entreprenadsingenjör och att du har utbildning som byggnadsingenjör (högskola eller universitet) alternativt yrkesutbildning (KY/YH) som entreprenadingenjör/anläggningsingenjör.

Du är van vid att arbeta med upphandling av UE och leverantörer och är trygg i produktionsstyrning och har förmåga att se hur olika val i produktionen påverkar kostnader. Vidare har du god förståelse för entreprenadsjuridik och erfarenhet av att ansvara för projektens ekonomi.

Vi söker dig som gillar att planera, samordna och som tycker om sociala relationer. Du har ett personligt driv och ger inte upp i första taget. Du har ett stort sinne för affären och gillar att vara spindeln i nätet.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Sizes med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Mikaela Hansson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mikaela Hansson
Telefon 0812050425
Område Höganäs
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 juli 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sizes är ett byggbolag som grundades för att utmana traditionellt byggande. Vår moderna industriella process och flexibla produktplattform gör att vi kan tillverka hus med stora variationsmöjligheter.

På sex till åtta månader uppför vi byggnader i trä för flerfamiljshus, samhällsservice och arbetsplatser, till en lägre kostnad och till en högre kvalitet jämfört med traditionellt byggandet. Idag tillverkar vi cirka 500 lägenheter varje år.