SÄLJARE HÖGANÄS, ÅSTORP & ÄNGELHOLM

SÄLJARE HÖGANÄS, ÅSTORP & ÄNGELHOLM

ÄR DU VÅR NYA SÄLJARE I OMRÅDET HÖGANÄS, ÅSTORP & ÄNGELHOLM?

VI ÄR RENTA – MASKINUTHYRARNA SOM BRYR SIG

Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Och som definierar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas helt enkelt under samma flagg, som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och ­närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. Vill du med?

Vad kommer du som Säljare göra?

Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Lite varsomhelst dessutom. Du däremot, du kommer bygga relationer – såväl nya som underhåll av befintliga, stora som små. Din fingertoppkänsla skapar nya intressanta ingångar och kunder. Och dina händer: -offertskrivning, avtalsupprättning och rapportanalys: du är den relationsbyggande säljaren med stenkoll. Ensam? Nej, vi hjälps åt. För den här resan gör vi nämligen tillsammans.

Vi söker dig som...

... älskar sociala sammanhang och sällskap. Framför allt sällskapet. För du är social. På riktigt. För ändring? Visst läste du -förändring? Din benägenhet till snabba vändningar är lika självklar som din pulserande entreprenörsådra. Vi är ett entreprenörsdrivet gäng som värnar om stor individuell frihet, ett lokalt engagemang och styrkan i att vara förenade tillsammans. Du med? Vi frågade: ska du med?

Våra tre önskemål till dig:
  • Du är vinnarskallen som arbetat som säljare från bygg-, maskin- eller anläggningsbranschen.
  • B-körkortet är lika självkörande som dina kunskaper i Office-paketet
  • Du är fingertoppsförhandlaren med lokal kännedom, glimten i ögat och talets förmåga.
Varför Renta?

Vi vill utmana hela branschen och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om varje enskild människa också. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Du kommer få friskvård, femveckorssemester och en riktigt fartfylld vardag. Men framför allt ett engagemang som bara måste upplevas. Om du är en som bryr sig är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa (CV). För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut – igen.

Varaktighet & Lön

Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidare-anställning. Tillträde snarast. Fast lön

Kontaktperson & ansökan

Ytterligare information ringer du Rickard Karlsson, 0733 84 25 71
Ansökan görs via e-post till rickard.karlsson@renta.se
Märk mailet med: Ansökan Säljare Höganäs, Åstorp & Ängelholm

Vi intervjuar och gör urval löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2021-02-15.
Välkommen med din ansökan snarast!
Mer info
Kontaktperson Rickard Karlsson
Telefon 0733 84 25 71
Område Höganäs
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://renta.se/
Sista ansökningsdag 15 feb 2021 (23 dagar kvar)