Lageroperatör

Lageroperatör

Vi behöver förstärka vår organisation med en person som vill jobba måndag tom fredag kl 10.00 – 18:00 på lagret.

Vill du vara med och förstärka vårt lager inför pågående expansion? Vi erbjuder en arbetsplats med stimulerande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Vi är dessutom ett engagerat gäng som vill ha kul på jobbet.

Ansvarsområde och Arbetsuppgifter:
Som lageroperatör kommer dina arbetsuppgifter i huvudsak bestå av att sköta den dagliga verksamheten på vårt lager samt ha kontakt med extern lagerleverantör. Vidare ingår ankomstkontroll, registrering av inleveranser samt plocka, packa och ta hand om utleveranser. Utöver detta ingår sammanställning av material till produktion, deltagande vid inventering samt övriga sedvanliga arbetsuppgifter på ett lager. Du kommer även att ha kontakt med transportföretag och sköta leveransbevakning.

Personlighetsprofil:
Som person trivs du med att arbeta självständigt, men är även en god lagspelare. Du är kundinriktad och värdesätter en hög service, är strukturerad, ordningsam, noggrann och initiativrik samt har en praktisk läggning och ett gott siffersinne. Vidare kan du hantera stress på ett bra sätt.

Då företaget är i en förändringsfas är det väsentligt att Du gärna deltar och påverkar och har en positiv attityd till förbättrings- och förändringsarbete.

Önskvärda kvalifikationer:
  • Du ska ha en praktisk läggning och vara intresserad av lager- och produktionsarbete.
  • Du ska också vara kvalitetsmedveten och sätta högt värde på att saker blir färdiga i tid
  • Körkort och truckkort för motviktstruck och stå staplare är ett krav.
  • Datorkörkort och/eller praktisk erfarenhet från arbete med SAP, M3 eller annan typ av verksamhetssystem.
  • Erfarenhet från arbete på lager, gärna inom läkemedels- eller livsmedelsindustri där det ställs höga krav på hygien, dokumentation och noggrannhet är meriterande.
Till sist vill vi att Du behärskar svenska i tal och skrift, att Du är resultatinriktad och ansvarsfull och inte minst att du har ett gott humör och en positiv, engagerad och driftig inställning. Arbetstiden är kl 10.00 - 18:00 med flextid. Behovet att stanna till kl 18 gäller i första hand onsdagar och torsdagar.

Känner du igen Dig i ovanstående beskrivning och tycker det låter intressant kan vi erbjuda en möjlighet att vara med om att forma vår spännande framtida utveckling.

Tillträde:
Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och intervjuer och urval kommer ske inom kort, så du är välkommen med din ansökan snarast möjligt och senast 13 juli. Vi kommer jobba med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsattas innan ansökningstiden går ut.
Mer info
Område Höganäs
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.recipharm.com/sv/
Sista ansökningsdag 13 juli 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har nära 9 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, farmaceutisk produktutveckling samt utveckling och tillverkning av medel för läkemedelsadministration. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 11 miljarder kronor per år och har utvecklings- och tillverkningsanläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige.