Truckförare - motviktstruck (B1)

Truckförare - motviktstruck (B1)

Kort om tjänsten

Erfaren truckförare på jakt efter nya utmaningar? Har du truckkort A+B och god körvana av motviktstruck? Är du kvalitetsmedveten, plikttrogen och ambitiös? Då kan det vara dig vi söker!

Vi letar efter en truckförare med erfarenhet av att köra motviktstruck till Nordic Waterproofing Sweden i Höganäs. Du blir anställd hos oss på Dreamwork/Dreamstaff och arbetar som konsult hos kunden. Uppdraget sträcker sig över säsongen (maj-oktober) men för rätt person finns möjligheter till fortsätt arbete även efter det. Arbetstiden är förlagt till dagtid och 2-skift där du arbetar både dagtid, förmiddag och eftermiddag på ett rullande fyraveckorsschema. Start är omgående.

Sökord: truckförare, lagerarbetare, logistik, lager, motviktstruck, B1, lagerjobb

Mer om tjänsten

Dina främsta arbetsuppgifter består av orderplock på lagret med hjälp av motviktstruck men även andra vanligt förekommande lageruppgifter tillkommer. Arbetet är praktiskt och kräver erfarenhet av truckkörning samt viss datorvana. Du som söker tjänsten trivs att arbeta såväl enskilt som i grupp. Truckkort A+B är krav och B-körkort samt tillgång till bil är meriterande.

Din profil

Vi söker dig som tidigare arbetat på lager och känner dig trygg med att köra motviktstruck. Som person är du plikttrogen, flexibel, prestigelös och kvalitetsmedveten. Att arbeta effektivt och samtidigt behålla fokus på noggrannhet och säkerhet är av stor vikt. Du sprider positiv energi på arbetsplatsen och hjälper gärna till där det behövs, även om det innebär åtaganden utanför dina ordinarie arbetsuppgifter. För att passa i rollen bör du vara en snabblärd person med stort ordningssinne. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, och har inga problem att följa och förstå instruktioner.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Höganäs
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.