Underhållsmekaniker

Underhållsmekaniker

Om tjänsten
Som underhållmekaniker kommer du tillsammans med underhållsavdelningen stödja drift och underhåll på Nordic Waterproofing AB i Höganäs. Underhållsmekanikerns huvudsakliga uppgift är bred, omväxlande och innefattar allt från akuta reparationer, förebyggande underhåll till att delta i nyinstalla­tioner och förbättringsprojekt. Som underhållsmekaniker kommer du också att vara involverad i vårt förebyggande säkerhets- och brandskyddsarbete. Den vanligaste arbetsuppgiften kommer att vara reparation och underhåll på vår produktionsutrustning och fastighet. Arbetet innebär täta kontakter och samarbete med hela produktionsflödet där du rapporterar till underhålls­chefen. Tjänsten är dagtid och jour ingår. Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:
  • Akut avverkande av produktionsstopp
  • Daglig uppföljning av föregående tekniska störningar
  • Utföra förebyggande underhållsinsatser
  • Deltaga i förbättringsprojekt
  • Deltaga vid nyinstallationer
  • Dokumentation av dagligt utfört arbete ingår fortlöpande i tjänsten
Om dig
Vi ser att du har verkstadsteknisk utbildning och/eller motsvarande erfarenhet av underhållsarbete inom industrin. Du har förutom goda kunskaper inom felsökning av mekanik, hydraulik och pneumatik även erfarenhet av att svetsa, fräsa och svarva. Du har dessutom förståelse i ritningsläsning och konstruktionsschema. Eftersom rollen innebär dagligt kommunikation och samarbete med företagets övriga avdelningar krävs att du kommunikativt och lösningsfokuserat kan planera, utföra och dokumentera underhålls­arbetet. Driv och engagemang för din yrkesroll är nyckelfaktorer till framgång i tjänsten. Struktur, ordning och reda, uppföljning samt fortlöpande dokumentation är grundkrav för tjänsten.

Ansökan
Ansökan skickas till vår underhållschef Christer Cronqvist, christer.cronqvist@nordicwaterproofing.com. Ansökningarna behandlas löpande och har du frågor angående tjänsten når du Christer på 042-33 40 65. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Christer Cronqvist
Telefon 0733902129
Email Mejla Christer Cronqvist
Område Höganäs
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nordicwaterproofing.com/sv/
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordic Waterproofing AB erbjuder genom sina välkända varumärken Mataki och Trebolit trygga och säkra tätskiktssystem för tak som skyddar byggnader i det svenska klimatet. Genom att utveckla och producera innovativa lösningar erbjuder vi en optimal miljö och totalekonomi för våra intressenter. Huvudkontor, produktion, utvecklingsavdelning och lager finns i Höganäs. Vi ingår i Nordic Waterproofing Group AB, som är börsnoterade vid Nasdaq Stockholm sedan juni 2016.