TAKTEKNIKER

TAKTEKNIKER

MATAKI FÖRSTÄRKER TEAMET MED EN TAKTEKNIKER – SYD/VÄSTRA SVERIGE

Mataki är inne i en expansiv fas och förstärker nu sin organisation med en Taktekniker. Dina insatser riktar sig dels mot våra auktoriserade takentre- prenörer med montören i fokus, där du tar ett övergripande tekniskt ansvar inom ditt distrikt, och dels mot föreskrivande konsulter och fastighetsägare.
Du arbetar dagligen på taken med att stötta och utveckla våra certifierade takmontörer. Du bidrar med tekniska lösningar och kan både praktiskt och teoretiskt leda och hjälpa montörerna. I dina arbetsuppgifter ingår också att stötta och hjälpa föreskrivande konsulter, fastighetsägare och bygg- entreprenörer. Du arbetar utifrån tydliga och utmanande mål som går i linje med Matakis övergripande strategi, affärsmål och marknadsplan. Vi erbjuder dig en spännande tjänst med bredd i ansvar och variation, tillhörande ett mindre team i en framgångsrik koncern.

Du har lång erfarenhet av att montera tätskikt på tak och bjälklag. Du är handlingskraftig, tar stort personligt ansvar och är resultatinriktad där kva- litet är en självklarhet. Du gillar att arbeta med människor och har ett peda- gogiskt arbetssätt då utbildning är en stor del av dina uppgifter. För att passa i rollen krävs också att du är en person med bra samarbetsförmåga och att du trivs i ett öppet och prestigelöst arbetsklimat.

Arbetsområdet är södra, västra och delar av mellersta Sverige, vilket kräver stor vilja och möjlighet att resa i tjänsten. Du utgår från ditt distrikt som kan innebära allt från Göteborg, Jönköping, Malmö, Lund eller Helsingborg med omnejd. Minst B-körkort erfordras, övernattningar förekommer. Be- fattningen rapporterar till försäljningschefen för Mataki.

För mer information kontakta Martin Samuelsson på tel. 0708-132726.
För tillsättande av denna tjänst tillämpar vi löpande rekrytering och vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Välkommen med din ansö- kan till: martin.samuelsson@mataki.com
Mer info
Område Höganäs
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mataki.com
Sista ansökningsdag 3 juni 2019 (45 dagar kvar)