Erfarna truckförare sökes omgående!

Erfarna truckförare sökes omgående!

Om tjänsten

I arbetet som truckförare ansvarar du för att kunderna får rätt levererad kvantitet i tid och är en del av det dagliga flödet.
Som truckförare innefattar dina arbetsuppgifter orderplock, truckkörning och in- och utleverans av gods.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om kunden

Nu söker vi erfarna motviktstruckförare för uppdrag hos kund. Anställningen är ett konsultuppdrag och sträcker sig mellan 3-6 månader, med god chans till förlängning.
Arbetstiderna är förlagda under skift på vardagar.

Arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi erfarna personer som kan köra motviktstruck (B1) och arbeta fysiskt med vanligt förekommande lager- och logistikuppgifter.

Din profil
  • Truckkort A & B
  • Behärskar svenska i tal och skrift
Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som truckförare ska du vara strukturerad, initiativtagande, stresstålig och ha en god samarbetsförmåga.
Arbetslivserfarenheter inom området är meriterande.

Vi kommer lägga vikt på personlig lämplighet.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Höganäs
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.