Vi söker maskinoperatörer till vårt kundföretag!

Vi söker maskinoperatörer till vårt kundföretag!

Ledigt jobb som Maskinoperatör i Höganäs

Just nu söker vi på Lernia Bemanning AB fler stjärnor till olika typer av uppdrag med varierande längd. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du primärt att arbeta med maskinövervakning, tillverkning och kvalitetskontroll. Mer specifikt innebär det att du kommer att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet och minska produktionsavbrott och kontrollera tillflöden av material i maskinen. Utöver det kommer du även att kvalitetssäkra genom kontroller. Tjänsten är på heltid.

I jobbet ingår till exempel att
 • operera maskiner
 • övervaka en eller flera maskiner
 • utföra löpande kvalitetskontroller.
Är du den vi söker?

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Viss erfarenhet av produktion eller liknande och industriellt arbete kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det blir startsträckan helt enkelt bara lite längre.

Vi önskar att du
 • Har tidigare erfarenhet av liknande arbete
 • Har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska
 • Kan arbeta självständigt
 • Har möjlighet att jobba i skift
 • Har B-körkort
 • Har tillgång till egen bil.
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av att sköta maskiner/robotar.
 • Har truckkort och truckvana
Tillträde/Ort/Anställning

Tillträde enligt överenskommelse/Höganäs/Visstidsanställning/Heltid

Vad är Lernia för ett företag?

Lernia är vägen framåt!

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Höganäs
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 dec 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.