Bilrekonditionerare till Kullabygdens Bil AB

Bilrekonditionerare till Kullabygdens Bil AB

Vi söker nu efter en bilrekonditionerare för att på bästa sätt kunna tillgodose våra behov och förstärka vårt team inom rekond. I arbetet får du möjlighet att arbeta med allehanda bilmärken och modeller. I arbetsuppgifterna ingår alla momenten inom professionell bilrekonditionering med lackkonservering samt däckhantering. Vi ser att du som söker har en god fysik då tjänsten innebär en hel del påfrestande lyft. Du är noggrann och ansvarstagande med stort tålamod och sinne för bilrekonditionering. Du trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt också en självklar lagspelare. Är du dessutom serviceinriktad och en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss. Det viktigaste är din inställning och nyfikenhet. Vi ser att du som söker har 1-2 års erfarenhet av yrket sedan tidigare. B-körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav. Tjänsten innefattar även en del datorvana. Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson André Jönsson
Telefon 0733-668477
Email Mejla André Jönsson
Område Höganäs
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kullabygdensbil.com
Sista ansökningsdag 6 juli (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kullabygdens Bil AB är en märkesoberoende bilhandlare i Höganäs. Vi övertog lokalerna på Brännerigatan 4 i april 2015 och sedan dess vuxit varje år. Vårt mål inför 2018 är att leverera ut 450 bilar från vår nyrenoverade anläggning på 6000m2. Vi har idag en modern rekonditionering avdelning för att till godo se våra behov. Vår omsättning uppgår till 60 miljoner kronor och sysselsätter idag 5 personer.