Höganäs Auktionsverk söker administratör / butiksbiträde (Timanställning)

Höganäs Auktionsverk söker administratör / butiksbiträde (Timanställning)

Du kommer att jobba i ett litet men tätt sammansvetsat team med högt i tak där vi dagligen hjälps åt för att leverera den bästa kundservicen.

Dina arbetsuppgifter blir att fotografera föremål som ska säljas på våra dagliga onlineauktioner samt hjälpa till med generella dagliga arbetsuppgifter. Detta kräver att du både är varsam och noggrann samtidigt stark och uthållig då arbetet kräver tunga lyft.

Som medarbetare på Höganäs Auktionsverk är du ett av auktionsverkets ansikten utåt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tror att du är en prestigelös och ansvarsfull person med positiv grundinställning och massor av energi som trivs i en miljö med högt tempo.

Du har som mål att alltid leverera en exceptionell kundservice och är en driven, engagerad och utåtriktad lagspelare som förstår vikten av ett gott samarbete med kollegorna. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har du ytterligare språkkunskaper är detta meriterande.

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete i en trivsam arbetsmiljö med grymma kollegor. Arbetstiderna är måndag - fredag 10.00 - 17.00. Vi söker dig som vill arbeta timmar med fast timlön.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Höganäs
Yrkesroll Administration, Reception, Försäljning, Kundservice, Media, Kultur & Design, Foto
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hoganasauktionsverk.se
Sista ansökningsdag 24 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Höganäs Auktionsverk är ett auktionshus beläget i Höganäs i vackra Kullabygden. Vi etablerades 2018 och säljer föremål dagligen på nätauktion via marknadsplatsen Auctionet.com Vi värderar och säljer både gammalt och nytt. Allt från fina antikviteter till trendiga designföremål. Möbler, lampor. mattor, konst, prydnadsföremål, leksaker, keramik ja verkligen allt!