Kundansvarig / säljare

Kundansvarig / säljare

Kort om tjänsten

Är du i början av din säljkarriär och vill utvecklas som säljare i kombination med att säkerställa en kundservice i världsklass åt våra kunder?

Eriks Fönsterputs är inne i ett expansivt skede, har höga ambitioner och nu är det dags att ytterligare förstärka organisationen.

Tjänsten är kombinerad av både försäljning och kundservice, för att ge våra kunder ett optimalt bemötande. Du kommer att arbeta med såväl kundmöten på fältet, traditionell kundservice samt uppföljning av kampanjer och marknadsaktiviteter.

Tjänsten passar dig som lockas av att arbeta i en entreprenöriell miljö, är en "doer" och som vill vara med på företagets fortsatta utvecklingsresa. Anställning är direkt hos Eriks Fönsterputs och du rapporterar till kundchef. Rekryteringen sköts av Dreamwork.

Sökord: säljare, innesäljare, kundansvarig, utesäljare, försäljning, merförsäljning, kundtjänst, kundservice.

Mer om tjänsten

Som kundansvarig jobbar du aktivt med hela kundresan, från a till ö. Till din hjälp har du en stark kundbas, en tydligt kartlagd marknad och ditt ansvar blir att hitta nya möjligheter och bygga goda relationer med såväl företag, föreningar som privatpersoner. Du kommer att boka och genomföra möten, presentera lösningar, skriva offerter såväl som att sälja direkt via telefon och vara aktiv med våra kunder på sociala medier. Att medverka på mässor/event kommer också tillhöra dina uppgifter. Till våra befintliga kunder kommer du jobba med merförsäljning, företrädesvis via telefon och erbjuda ett utökat erbjudande.
Utöver att du får möjligheten att arbeta med en spännande tjänst i ett framtidsföretag med stark tillväxt så erbjuds du friskvårdsbidrag och fast lön. Tjänsten är med placering i Höganäs och rekryteringen sköts av Dreamwork.

Om verksamheten

Eriks fönsterputs grundades 1997 och är idag Sveriges största leverantör av utvändig fönsterputs i abonnemangsform till villaägare. Våra kunder bor i Skåne, Halland samt västra delar av Småland och Västra Götaland.
För närvarande är vi 67 anställda, varav 57 är fönsterputsare på heltid. Alla anställda har givetvis kollektivavtal.
Eriks arbetsmiljöarbete ligger i framkant precis som vår digitala utveckling. Att anlita Eriks är bra på sikt.

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du:
  • Är självgående, prestigelös, tar stort ansvar och visar engagemang i det du gör.
  • Är en naturlig relationsskapare som har förmågan att anpassa kommunikationsstil och språk till mottagaren.
  • Har ett affärsintresse och trivs med att jobba med försäljning
  • Har goda resultat och referenser från försäljning
  • Är förtroendeingivande och van att hålla presentationer
  • Motiveras av att arbeta mot mål, vilka du når genom din prestigelöshet och ditt engagemang.
  • Behärskar svenska flytande, i såväl tal som skrift.
  • Har god datorvana och förståelse för IT-system
  • Har körkort
Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.com, med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar per mail. Vi arbetar med ett löpande urval så ansök gärna idag. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Glyré på Dreamwork telefon 042-17 66 11 alternativt mahlin.glyre@dreamwork.se.
Mer info
Område Höganäs
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 21 juni 2019 (4 dagar kvar)