Byggmax - Butiksmedarbetare till nya anläggningen i Höganäs

Byggmax - Butiksmedarbetare till nya anläggningen i Höganäs

Byggmax offensiv är oförminskat stark och etableringstakten av nya butiker fortsatt hög. Till senhösten är det Höganäs tur att få tillgång till bra byggvaror till lågt pris när man flyttar in på en totalyta på 5 000 kvadratmeter på Gärdesgatan 4. Fem butikssäljare och en platschef (se separat annons) kommer att anställas.

Ditt jobb går främst ut på att vara en del i ett dream-team som tillsammans levererar ett kundbemötande i världsklass. Därför ser vi gärna att du har svårslagna säljegenskaper samtidigt som du gärna har erfarenhet från bygg- eller detaljhandeln. Att vara en del i en anläggning förutsätter även att du besitter en god samarbetsförmåga. Kanske jobbar du i butik eller bygghandel redan i dag eller känner dig redo för det. Det viktigaste är dock att du är utåtriktad och brinner för att skapa stamkunder och vara en del i ett team.


Jobbet!

Du ansvarar för ge kunderna bästa möjliga service och att anläggningen är ren och fräsch. Har du truckkort är det ett plus. Tjänsterna är tillsvidare 50 % med provanställning. Över sommarhalvåret kommer du att kunna jobba betydligt mer.


Kontakt och ansökan

Välkommen att söka tjänsten genom att använda ansökningsformuläret nedan.


Infinity HR
är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Mårten Näsvall på mail: marten.nasvall@infinityhr.se

REKRYTERINGSPROCESSEN
Sista ansökan: 22 augusti
Intervjuer med Infinity och senare Byggmax sker preliminärt i början av september
Anställningsstart: vecka 45
Öppningsdag: Senhöst
Mer info
Område Höganäs
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 aug 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår filosofi - Bra byggvaror till låga priser

Byggmax idé är enkel, vi erbjuder byggvaror med bra kvalitet till ett lågt pris till både hemmafixare och proffs. Vi har över 150 varuhus i Norden, spridda i Sverige, Norge och Finland. Varuhusen präglas av self-service, som kund lastar och plockar du själv byggmaterialet i vår drive-in. Som stöd och hjälp hittar du rikligt med information, instruktion och inspiration på vår hemsida. På varuhusen hittar du ett populärt basutbud av produkter för att bygga, renovera och inreda ditt hus eller din lägenhet. Vår e-handel kompletterar våra varuhus genom att erbjuda ett utökat sortiment med 1000-tals ytterligare byggvaror som du som kund smidigt kan beställa för hemkörning.