Lageransvarig till Steglinge Gård

Lageransvarig till Steglinge Gård

Är du en ledare som vill vara med och skapa förutsättningar och vara en del utvecklingsresa tillsammans med ett snabbt växande företag? Då är det dig vi söker!

Om tjänsten
Steglinge Gård söker en erfaren, engagerad och ansvarstagande lageransvarig som har lätt att fatta beslut, prioritera och vill vara med Steglinges utvecklingsresa. Utöver alla delar i lagerarbete och truckkörning kommer du att ha administrativa arbetsuppgifter som även inkluderar planering och schemaläggning av såväl lagerpersonal, beställningar och transporter.

Du kommer ha en viktig roll i verksamheten med att delta i förbättringsarbeten och utveckling av lager.
För att lyckas i din roll behöver du ska ha lätt att hålla ordning, skapa struktur och implementera rutiner. Du ansvarar över 4 - 5 personer/medarbetare men även 4st chaufförer, deras schema, daglig arbetstilldelning osv. Det är ett stort plus om du har erfarenhet från en arbetsledande roll sen tidigare samt erfarenhet av WMS system.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bl.a.
  • Lagerarbete och truckkörning
  • Daglig arbetsfördelning för ditt team
  • Planera transporter och bokningar
  • Planering av personal och schemaläggning
  • Delta i förbättringsarbete och utveckling av lageravdelningen
Om dig
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som person kan arbeta i ett högt tempo, ha förmåga att planera och strukturera med starkt sinne för detaljer. Du är drivande och vill utvecklas tillsammans med ett företag som växer. Du har lätt att hitta rutiner, skapa trygghet i ditt team och leda arbetet tillsammans. Du är också lojal, prestigelös, noggrann och teamspelare.

Viktigt för rollen är
  • Tidigare erfarenhet av lager/logistik. Tidigare arbetsledande roll är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal och skrift
  • Truckkort A + B samt körvana
  • God dator- och systemvana (ERP system NAV och WMS system är meriterande)
  • Flexibel med tillgänglighet varierande arbetstider (vissa helger)
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna process.

Om Steglinge AB:

Steglinge AB är i grunden ett familjeföretag som på senare år ingår i en världsomfattande koncern, Dole. I fabriken som ligger strax utanför Höganäs förädlar man det mesta inom frukt & grönt. Core-buiness är rotfrukter, men tätt intill det jobbar man mycket med övriga frukt- och grönsaker också där man säljer allt från tvättade morötter, skalad och förkokt potatis till mogen avokado eller picklad chili. Brett spectrum av grönsaker!

Utifrån sett är man ledet mellan odling och grossist. Man tar alltså emot råvaror, förädlar i en hel del olika former, för att sedan sälja vidare till kunder som finns inom Sverige, Danmark och Finland. Steglinge omsätter ca 450 milj kronor och det arbetar ca 100 medarbetare inne i fabrikens 5 producerande avdelningar.

Att arbeta på Steglinge innebär möjligheter. Möjligheter som att växa och bli sedd för det man gör bra i sin roll. Eller möjligheten att vara med i ett företag som ständigt lever i en föränderlig värld där det alltid finns utrymme till förbättringar.
Korta beslutsvägar där ordning och reda och lojalitet väger tungt!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Rahma Mallek via Adecco´s växel 010 - 173 73 00 alt. rahma.mallek@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lageransvarig, arbetsledare, lager och logistik, Höganäs, Helsingborg, Frukt och grönt, WMS System, Steglinge AB, Adecco
Mer info
Område Höganäs
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.